Antena Meniu Search
x

Video Ieșeanul care a luat foc după ce a aruncat din greşeală o petardă lângă o canistră de benzină va fi transferat în Germania. Are arsuri pe 75% din corp

Bărbatul de 30 de ani din Iaşi care a ajuns cu 75% arsuri din corp după ce e aruncat din greşeală o petardă lângă o canistră de benzină a fost transportat sla un spital din Germania. Tatăl a trei copii va fi  sedat, intubat și ventilat mecanic.

de Redactia Observator

la 08.12.2023, 08:49

Vezi și

Incidentul s-a petrecut în curtea casei bărbatului unde, potrivit polițiștilor, a ajuns la spital cu arsuri pe 75% din suprafaţa corpului după ce a aruncat o petardă aprinsă în apropierea unei canistre pline cu combustibil, care a luat foc rapid. Când şi-a dat seama ce a făcut - mai ales că în jur erau muţi copii - bărbatul a sărit să stingă flăcările.

Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași, spunea că medicul de terapie intensivă SMURD a decis, fiind vorba de o arsură 75% din suprafața corporală, că pacientul trebuie sedat, intubat și ventilat mecanic.

"S-a început resuscitarea volemică, a fost adus în urgențe, cu arsuri de gradele II și III", spunea Cimpoeșu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Ieșeanul care a luat foc după ce a aruncat din greşeală o petardă lângă o canistră de benzină va fi transferat în Germania. Are arsuri pe 75% din corp