Antena Meniu Search
x

Video "Îi dau două topoare în cap și am terminat bâlciul". Răfuială cu focuri de armă în cursa pentru primărie. Un bărbat, împușat de un tânăr în Buftea

Împuşcături ca în vestul sălbatic, seara trecută, langă Capitală! Un individ de 29 de ani a împușcat un alt bărbat de 49 de ani care se afla în campanie electorală pe străzile din localitatea Buftea. Imediat după incident agresorul a fugit de la locul faptei iar timp de trei ore polițiștii l-au căutat. Răfuială ar fi pornit de la cursa pentru primărie. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 07.06.2024 , 07:39

Răfuială cu focuri de armă în cursa pentru primărie. Un bărbat, împușat de un tânăr în Buftea
Răfuială cu focuri de armă în cursa pentru primărie. Un bărbat, împușat de un tânăr în Buftea

Alarma s-a dat în jurul orei 19, oră la care victima împărţea pliante locuitorilor din zonă, alături de colegii săi de partid. La un moment dat, agresorul a ieşit din curtea unei case cu un pistol de tip air-soft, a tras un glonţ în piciorul drept al victimei şi alte şase în pamant.

"S-a ajuns să mergi pe stradă liniştit şi să te împuşte un puşti, pur şi simplu. Îl cunosc din vedere, nu am avut niciodată conflict cu băiatul ăsta, nu m-am contrat, totul s-a întâmplat din senin", a declarat victima.

Campanie electorală cu focuri de armă

Articolul continuă după reclamă

Imediat, zona a fost împânzită de poliţişti. Vecinii spun că agresorul ar fi recurs la acest gest pentru că susţine un alt partid politic.

Pe acelaşi subiect

După ce a tras cu arma, agresorul a fugit de la locul faptei, iar după 3 ore de căutări, poliţiştii l-au prins pe bărbatul de 29 de ani şi l-au adus la audieri la poliţia oraşului Buftea.

Scandalul dintre susţinătorii celor două partide politice a continuat şi în faţa secţiei de poliţie.

Poliţiştii au mers şi la domiciliul agresorului pentru a căuta probe dar s-au confruntat cu furia familiei care susţine caă bărbatul de 29 de ani este complet nevinovat.

"De unde aveți voi dovezi, de unde are poliția dovezi că ăla nu s-a împuşcat singur? Și că l-a împuşcat fratele meu? Și că s-a trezit după trei ore la Dârza cu glonțul în picior. Eu zic dinainte ce-i fac ăluia, îi dau două topoare în cap și gata, am terminat bâlciul", a spuns fratele agresorului.

După audieri, bărbatul de 29 de ani a fost lasat liber. S-a urcat într-o maşină care îl aştepta în faţa secţiei de poliţie şi a fugit alături de avocatul său. Ancheta poliţiştilor continuă pentru a se stabili cum s-a întâmplat totul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Evenimente » "Îi dau două topoare în cap și am terminat bâlciul". Răfuială cu focuri de armă în cursa pentru primărie. Un bărbat, împușat de un tânăr în Buftea