Antena Meniu Search
x

Video "Îi mânca toţi banii cu amantul". Oribit de gelozie, și-a snopit soția până la leșin, într-o parcare din Arad. Pe rival l-a împușcat, apoi l-a înjunghiat

Un bărbat gelos şi-a urmărit soţia, iar când a prins-o cu un alt bărbat a bătut-o crunt, iar mai apoi l-a împuşcat şi înjunghiat pe bărbatul care o însoţea. Atacul sângeros a avut loc într-o parcare din Arad. Poliţiştii l-au găsit pe agresor stropindu-şi iubita cu apă, după ce femeia leşinase din cauza loviturilor. Atenţie, urmează imagini si informaţii care vă pot afecta emoţional! 

de Daciana Cordoş

la 22.09.2023, 09:02

Vezi și

Gelos că soţia l-ar putea înşela, bărbatul care muncea de ani buni în străinătate a plănuit o răzbunare ca în filme. S-a hotărât să o urmărească şi astfel a pornit pe urmele ei şi ale amantului.. Când s-a convins că între cei doi este o poveste de iubire, a decis să îi pedepsească.

Martor: A declarat că îi urmărea de vreo 4 ani de zile, că îi mânca toţi banii. Că lucra în Germania şi îi mânca toţi banii cu amantul şi a zis că a vrut de mult să îl omoare.

Soțul gelos și-a împușcat și înjunghiat rivalul în dragoste, într-o parcare din Arad

Prima lui ţintă a fost chiar rivalul în dragoste. A încercat să îl împuşte în cap, însă când a văzut că cel care îi stricase căsnicia este încă în viaţă, a luat o decizie şocantă.

Pe acelaşi subiect

Martor: A avut pistol la el. A spus şi câte gloanţe. Un pistol de 6,35. Nu a percutat bine pistolul şi a luat o şurubelniţă din maşină şi l-a înjunghiat în gât.

S-a năpustit apoi şi asupra femeii, pe care a lovit-o fără milă. 

Martor: Era o femeie întinsă pe jos, lovită la cap, cu o grămadă de sânge pe jos.

Martorii au sunat îngroziţi la 112

Ambulanţe şi echipaje ale poliţiei au sosit imediat la faţa locului. Cele două victime au fost duse la spital, bărbatul în stare extrem de gravă.

Simina Roz,  purtător de cuvând spitalul judeţean Arad: O echipă multidisciplinară din cadrul secţiilor Chirugie Generală 1 şi Anestezie şi Terapie Intensivă 1 face tot posibilul pentru a salva viaţa unui bărbat de 55 de ani, care a ajuns la spital în stare critică cu plăgi multiple în zona feţei şi cervicală. Leziunea din zona cervicală a fost provocată de un obiect ascuţit, aflat încă în plagă. 

Atacatorul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Îi mânca toţi banii cu amantul". Oribit de gelozie, și-a snopit soția până la leșin, într-o parcare din Arad. Pe rival l-a împușcat, apoi l-a înjunghiat