Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul care şi-a agresat soţia şi sechestrat copiii, arestat preventiv pentru 30 de zile. Poliţiştii au reuşit să spargă uşa după jumătate de oră

Intervenţie dificilă pentru poliţiştii din Roman, după ce un bărbat şi-a sechestrat în casă soţia şi pe cei doi copii, de 10 şi 17 ani. Bărbatul de 47 de ani, înarmat cu un cuţit, i-a ameninţat inclusiv pe agenţii chemaţi să aplaneze conflictul. Forţele de intervenţie au reuşit să intre în casă şi să-l reţină pe bărbat înainte ca acesta să rănească pe cineva. 

de Redactia Observator

la 28.06.2023, 08:48

Vezi și

Flancat de poliţişti şi fără să sufle o vorbă, individul de 47 de ani a primit sentinţa: arest preventiv pentru 30 de zile. Incidentul şocant a avut loc în locuinţa celor doi soţi pe o stradă din municipiul Roman. Băut şi gelos din fire, bărbatul de 47 de ani şi-a lovit soţia, apoi a început să distrugă mai multe lucruri prin casă.

Speriată, femeia a reuşit să ceară ajutor

Vecină: Scandaluri au mai fost, a mai fost luat de poliţie. Izbea, ţipau copiii, are un baiat si o fetiţă, erau în casă.

Au fost momente tensionate pentru ea şi cei doi copii până la sosirea poliţiştilor şi a jandarmilor. Bărbatul a ameninţat cu un cuţit şi forţele de ordine care încercau să îl calmeze. Ar fi pus o mobilă în uşă şi nu a vrut să le deschidă.

Pe acelaşi subiect

Martor: Au bătut vreo zece minute cu picioarele în ea. A durat jumătate de oră până a spart uşa. Au negociat, poliţia a fost mai întâi în civil şi le-a spus: vă rog, deschideţi uşa. 

Doboş Georgiana, IJJ: În urma amenintărilor repetate la adresa familiei şi datorită pericolului iminent forţele de intervenţie au pătruns în interiorul imobilului procedând la imobilizarea bărbatului.

Nu este prima oară când bărbatul devine agresiv

Deşi a mai fost agresată şi în trecut, femeia nu ar fi depus plângere împotriva lui.

Ramona Ciofu - pdc IPJ Neamţ: Bărbatul fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal, distrugere şi ultraj.

Bărbatul a primit avertisment scris şi la serviciu. De peste 10 ani lucrează ca instalator la spitalul din Roman.

Andreea Trifan - purtător de cuvânt spital Roman: Uneori este puţin mai agresiv verbal. Dar, a răspuns mereu solicitărilor colegilor de pe secţie. Chiar dacă poate nu i-au convenit mai multe lucruri sau era aglomerat.

Violenţa domestică este un fenomen de controlat în România. Anul trecut 40.000 de femei au fost bătute, iar 42 au fost ucise de soţ şi parteneri. Conform statisticilor, aproape 1.500 au fost trimişi în judecată. În topul judeţelor se află: Bacău, Suceava, Iaşi, Bihor şi Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Bărbatul care şi-a agresat soţia şi sechestrat copiii, arestat preventiv pentru 30 de zile. Poliţiştii au reuşit să spargă uşa după jumătate de oră