Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Îl aştepta pe tatăl lui la poartă în fiecare zi". Alexandru se juca în curte, când uşa de fier a căzut peste el. A murit chiar sub privirile părintelui său

Tragedie cumplită într-o comună din Olt. Un copil de trei ani a murit după ce a fost strivit de poarta de fier de la intrarea în curte. Băieţelul se juca, în timp ce tatăl testa grilajul montat cu doar o zi în urmă. Construcţia de zeci de kilograme l-a ucis pe loc. Familia crede că nu ar fi fost prinsă cum trebuie. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 10.04.2024 , 19:40

Bunicul copilului: Avea nişte jeleuri în mână. Aici le-am găsit eu de dimineaţă. Cred că aici l-a lovit. Eu nu ştiu, nu am fost, dar aici am găsit jeleurile. 

Alexandru se juca în curte, în preajma tatălui său. Bărbatul ar fi testat şina porţii, montată în urmă cu o zi de o echipă de muncitori. Într-o secundă, poarta de fier de 300 de kilograme a căzut peste băieţelul de trei ani. 

A murit sub ochii tatălui

Vezi și

Nicolae, tată: Nu l-am văzut că dacă îl vedeam săream eu în faţă, săream eu, mai bine muream eu. 

Pe acelaşi subiect

Constanţa, bunică: Cea mică, surioara lui, spunea că el se juca în nisip. Aici, aproape de poartă şi ar fi căzut poarta. La cap s-ar fi lovit. 

Bunicul copilului: ​Nu sunt prinse bine alea. Nu sunt. Şi ăla la fel? Da. 

Cu ajutorul unor vecini, tatăl a reuşit să ridice poarta. Copilul era inconştient. 

Adrian, unchi copil: Era foarte grea. Îl aştepta pe tatăl lui la poartă în fiecare zi până venea de la muncă. 

Disperaţi, părinţii au sunat la 112. Salvatorii au încercat o oră şi jumătate să îl resusciteze. În zadar. 

Lupu Cosmin, purtător de cuvânt IPJ Olt: La faţa locului s-au deplasat polişiştii sectiei rurale nr 4. şi mai multe echipaje de prim ajutor, printre care şi un elicopter smurd. În urma evenimentului, minorul de 3 ani a decedat.

Autorităţile au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Familia se gândeşte să dea în judecată echipa de muncitori, pentru că nu ar fi asigurat bine poarta. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » "Îl aştepta pe tatăl lui la poartă în fiecare zi". Alexandru se juca în curte, când uşa de fier a căzut peste el. A murit chiar sub privirile părintelui său