Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Îl aştepta pe tatăl lui la poartă în fiecare zi". Alexandru se juca în curte, când uşa de fier a căzut peste el. A murit chiar sub privirile părintelui său

Tragedie cumplită într-o comună din Olt. Un copil de trei ani a murit după ce a fost strivit de poarta de fier de la intrarea în curte. Băieţelul se juca, în timp ce tatăl testa grilajul montat cu doar o zi în urmă. Construcţia de zeci de kilograme l-a ucis pe loc. Familia crede că nu ar fi fost prinsă cum trebuie. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 10.04.2024 , 19:40

Bunicul copilului: Avea nişte jeleuri în mână. Aici le-am găsit eu de dimineaţă. Cred că aici l-a lovit. Eu nu ştiu, nu am fost, dar aici am găsit jeleurile. 

Alexandru se juca în curte, în preajma tatălui său. Bărbatul ar fi testat şina porţii, montată în urmă cu o zi de o echipă de muncitori. Într-o secundă, poarta de fier de 300 de kilograme a căzut peste băieţelul de trei ani. 

A murit sub ochii tatălui

Vezi și

Nicolae, tată: Nu l-am văzut că dacă îl vedeam săream eu în faţă, săream eu, mai bine muream eu. 

Pe acelaşi subiect

Constanţa, bunică: Cea mică, surioara lui, spunea că el se juca în nisip. Aici, aproape de poartă şi ar fi căzut poarta. La cap s-ar fi lovit. 

Bunicul copilului: ​Nu sunt prinse bine alea. Nu sunt. Şi ăla la fel? Da. 

Cu ajutorul unor vecini, tatăl a reuşit să ridice poarta. Copilul era inconştient. 

Adrian, unchi copil: Era foarte grea. Îl aştepta pe tatăl lui la poartă în fiecare zi până venea de la muncă. 

Disperaţi, părinţii au sunat la 112. Salvatorii au încercat o oră şi jumătate să îl resusciteze. În zadar. 

Lupu Cosmin, purtător de cuvânt IPJ Olt: La faţa locului s-au deplasat polişiştii sectiei rurale nr 4. şi mai multe echipaje de prim ajutor, printre care şi un elicopter smurd. În urma evenimentului, minorul de 3 ani a decedat.

Autorităţile au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Familia se gândeşte să dea în judecată echipa de muncitori, pentru că nu ar fi asigurat bine poarta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » "Îl aştepta pe tatăl lui la poartă în fiecare zi". Alexandru se juca în curte, când uşa de fier a căzut peste el. A murit chiar sub privirile părintelui său