Antena Meniu Search
x

Ilie Năstase, demonstraţie la bârnă într-un parc din Capitală. Nadia Comăneci i-a fost alături

Nadia Comăneci s-a întors în România şi caută o nouă Nadia în gimnastică. Copii de toate vârstele au trecut prin preselecţiile ţinute de marea campioană. Iar Ilie Năstase şi Ion Ţiriac o ajută să găsească talente. Năstase s-a implicat într-un stil propriu şi a făcut o demonstraţie la bârnă.

Vezi și

Nadia Comăneci s-a întors în România şi caută o nouă Nadia în gimnastică. Copii de toate vârstele au trecut prin preselecţiile ţinute de marea campioană. Iar Ilie Năstase şi Ion Ţiriac o ajută să găsească talente. Năstase s-a implicat într-un stil propriu. După scandalul cu poliţiştii, a rămas fără permis. Şi s-a întors la vechea lui pasiune, sportul. Astăzi a făcut o demonstraţie la bârnă.

La 72 de ani, Ilie Năstase şi-a spus că poate parcurge cu uşurinţă traseul gândit pentru copii. Dar a întâmpinat ceva probleme. Iar Nadia Comăneci i-a fost alături. 

Deşi a trişat cu săritura, pentru Năstase bârna a fost obositoare. A fost pus să o treacă de două ori.

Celebrul tenisman nu a fost surprins când i s-a transmis că nu are calităţile necesare pentru a deveni gimnast. Admite însă că de puţină vreme s-a reapucat de sport. Şi nu din proprie iniţiativă.

Pe acelaşi subiect

ILIE NĂSTASE: Le mulţumesc poliţiştilor pentru că mi-au luat carnetul. Fac şi eu puţină gimnastică. Merg cu bicicleta în fiecare zi. Arăt bine. Vă mulţumesc, domnilor poliţişti.

Cândva colegul lui pe terenul de tenis, astăzi Ion Ţiriac a jucat... de pe margine. Ceea ce a atras un comentariu marca "Nasty"

Discuţie Ilie Năstase - Nadia Comăneci:

Năstase: Ia-l pe taiaie (n.r. Ion Ţiriac).

Nadia: Nu, că nu vrea să sară.

Cel mai bogat român a venit însoţit de nepotul lui, Alexandru, care nu urmăreşte tradiţia familiei în materie de sport.

ALEXANDRU, nepotul lui Ion Ţiriac: E o plăcere să fac sport. Fotbalul e viaţa.

Copiii din Bucureşti au stat însă la coadă ca să o impresioneze pe Nadia Comăneci şi să afle dacă au talent, să îi calce pe urme.

Nadia Comăneci spune că vrea să stea cât mai mult în România şi să contribuie la renaşterea gimnasticii.

NADIA COMĂNECI: Aceşti copii doresc să devină competitivi, vor să fie cei mai rapizi, cei mai buni, se va naşte ceva de aici.

Mai mulţi sportivi au făcut voluntariat şi au încercat să recruteze cât mai mulţi tineri. 

Evenimentul în aer liber continuă şi mâine în parcul Sebastian din sectorul 5, când celebrii sportivi vor încerca să îi convingă pe adulţi să se reîntoarcă spre sport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ilie Năstase, demonstraţie la bârnă într-un parc din Capitală. Nadia Comăneci i-a fost alături