Antena Meniu Search
x

Ilie Năstase, încătuşat după ce i-a înjurat şi scuipat pe poliţiştii de la Rutieră! Fostul tenismen, dosar penal după ce a condus băut (Video)

Ilie Nastase s-a ales cu dosar penal şi se află la Udrişte, după ce a fost implicat într-un scandal monstru cu poliţiştii de la Rutieră.

Ilie Nastase s-a ales cu dosar penal şi se află la Udrişte, după ce a fost implicat într-un scandal monstru cu poliţiştii de la Rutieră.

În jur de ora 4 dimineaţă, fostul sportiv a fost oprit la un control de rutină, pe Şoseaua Nordului din Capitală, moment în care ar fi avut o ieşire nervoasă la adresa agenţilor de poliţie.

Fostul sportiv, care se afla în maşină cu două tinere, a refuzat să se legitimeze şi să sufle în etilotest. Mai mult, i-ar fi injurat şi scuipat pe poliţişti.

Urmarea a fost că agenţii l-au încătuşat şi dus la INML pentru a i se recolta probe biologice. Şi acolo a refuzat, motiv pentru care Năstase a fost dus la Udrişte pentru audieri.

Recent, Ilie Năstase a mai fost implicat într-un scandal monstru. Imagini incredibile l-au avut în prim-plan pe fostul sportiv şi în primăvara acestui an, în Capitală.

Acesta s-a luat la bătaie şi soţia sa Brigitte în plină stradă.

În imaginile suprinse de paparazzi se vede cum fostul tenismen şi soţia sa se îmbrâncesc şi se trag de păr, iar tenismenul este trântit pe jos. Scandalul dintre Năstase şi Brigitte a avut loc după ce aceasta a vorbit public despre presupusa amantă a lui Ilie Năstase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ilie Năstase, încătuşat după ce i-a înjurat şi scuipat pe poliţiştii de la Rutieră! Fostul tenismen, dosar penal după ce a condus băut (Video)