Antena Meniu Search
x

Ilie Năstase, luat din nou de Poliţie şi dus la Udrişte! Fostul tenismen a fost prins pe scuter, deşi avea permisul suspendat (Video)

Ilie Năstase a fost luat cu maşina de poliţie, în această după-amiază, în apropierea Spitalului de Urgenţă Floreasca.

Ilie Năstase a fost luat cu maşina de poliţie, în această după-amiază, în apropierea Spitalului de Urgenţă Floreasca.

Fostul tenismen a fost surprins pe un scuter, în urmă cu puţin timp, deşi are permisul suspendat după ce a fost prins băut la volan.

Năstase va fi condus din nou la Poliţia Udrişte.

Fostul sportiv a declarat că venise la spital pentru că are răni în urma scandalului avut cu poliţiştii de la Rutieră, în această dimineaţă.

Reamintim că fostul mare tenismen s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare mostre biologice.

În această dimineaţă, în jurul orei 4:00 dimineața, Năstase a fost prins băut la volan, după ce a fost oprit de polițiști pe Șoseaua Nordului.

Fostul mare sportiv nu a vrut să se legitimeze şi nici să sufle în etilotest. Mai mult, i-a înjurat pe polițiști și a refuzat să coopereze cu ei.

Într-un final, Ilie Năstase a fost încătușat și dus la INML, unde și acolo a refuzat recoltarea de probe biologice.

Ulterior, polițiștii l-au dus la sediul Brigăzii Rutiere și au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice dar și pentru refuzul de recoltare a probelor biologice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Ilie Năstase, luat din nou de Poliţie şi dus la Udrişte! Fostul tenismen a fost prins pe scuter, deşi avea permisul suspendat (Video)