Antena Meniu Search
x

Foto Imaginea durerii, după tragedia din Bacău. O coroană şi şapte cruci, pe marginea drumului, după cel mai grav accident din ultimii ani

Şapte persoane, printre care doi copii, au murit în cea mai mare tragedie rutieră petrecută în România în ultimii doi ani. La locul accidentului, pe E85, surpanumit şi Drumul Morţii, au apărut şapte cruci, despărţite de o coroană cu flori.

de Redactia Observator

la 03.08.2021, 17:41

O coroană şi şapte cruci, pe marginea drumului, după cel mai grav accident din ultimii ani
O coroană şi şapte cruci, pe marginea drumului, după cel mai grav accident din ultimii ani - Facebook Atenție Poliția Botoșani

O maşină cu volan pe dreapta şi un microbuz s-au izbit frontal pe E85, în urmă cu nouă zile. Şapte oameni, printre care doi copii au murit. A fost activat atunci planul roşu de intervenţie, fiind considerată cea mai mare tragedie rutieră din ultimii doi an. 

În maşina cu volan pe partea dreaptă era o familie întreagă: mama, tata şi cei trei copii. Veniseră în Bucureşti în timpul nopţii, cu avionul, din Anglia şi voiau să ajungă acasă, în Suceava. Mama a murit pe loc împreună cu bebeluşul de trei luni şi copilul de şapte ani.

În microbuz erau doi părinţi, copiii lor, dar şi câteva rude. Mergeau împreună, în vacanţă, la mare. Au sfârşit însă striviţi în microbuzul făcut zob. Mulţi dintre şoferii care au trecut prin zona în care s-a petrecut tragedia au rămas îngroziţi. Echipajele de descarcerare au reuşit să scoată victimele abia după ce au tăiat plafonul.

"Cea mai tristă imagine"

Pe acelaşi subiect

La câteva zile după accident, pe marginea drumului au apărut şapte cruci, despărţite de o coroană cu flori. Patru de-o parte, pentru victimele din microbuz, respectiv trei pe cealaltă parte, pentru victimele din maşină.

"Cea mai tristă imagine. Așa arată acum imaginea durerii, rămasă după accidentul de la Bacău în care 7 persoane și-au pierdut viața", a fost scris pe pagina de Facebook "Atenţie Poliţia Botoşani", care a postat şi fotografia.

Două familii nenorocite pentru totdeauna. Într-o secundă de neatenţie. Mai mulţi martori susţin că şoferul unei maşini cu volan pe dreapta, în care era cu soţia şi cei trei copii, ar fi adormit la volan, apoi ar fi mers în zig zag. Derutat de mişcările maşinii din faţa sa, şoferul microbuzului nu a mai putut evita un impact nimicitor.

Acum, se caută vinovaţii. O anchetă a poliţiei trebuie să stabilească exact firul evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Imaginea durerii, după tragedia din Bacău. O coroană şi şapte cruci, pe marginea drumului, după cel mai grav accident din ultimii ani