Antena Meniu Search
x

Patru fraţi şi-au văzut tatăl murind, în accidentul de la Cocorăştii Colţ. Maşina în care erau a făcut bucăţi un copac

Patru fraţi şi-au văzut tatăl murind, în accidentul de la Cocorăştii Colţ. Maşina în care erau a făcut bucăţi un copac, după ce a intrat pe contrasens, cu viteză. 

de Redactia Observator

la 12.04.2019, 11:48

Patru fraţi şi-au văzut tatăl murind, în accidentul de la Cocorăştii Colţ. Maşina în care erau a făcut bucăţi un copac, după ce a intrat pe contrasens, cu viteză. 

Accident rutier grav in aceasta dimineata, pe raza comunei Cocorăştii Colţ, in Prahova. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar alte trei persoane au fost transportate de urgenţă la spital, după ce dubiţa în care se aflau a intrat într-un copac, pe care l-a rupt. Cel decedat, un barbat de 46 de ani, era tatal celorlalti patru pasageri şi împreună mergeau la munca, la Bucureşti. 

A fost nevoie de echipaj de descarcerare de la ISU Prahova pentru a scoate răniţii dintre fiarele microbuzului, dar pentru proprietarul maşinii, un bărbat de 46 de ani, a fost prea târziu, pentru că murise deja. Nu el conducea, ci fiul său, care a pierdut controlul volanului într-o curba şi a ajuns cu duba într-un copac de pe marginea drumului. 

Toţi ocupanţii maşinii sunt de fel din localitate şi mergeau la muncă, spre Bucureşti. Din cei cinci ocupanţi, unul singur a scăpat nevătămat şi a refuzat transportul la spital, ceilalţi mergând la SJU Ploieşti pentru investigaţii, cu diverse traumatisme.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unul dintre fii bărbatului decedat a fost prins sub copacul doborât de maşină, fiind aruncat din automobil pe câmp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Patru fraţi şi-au văzut tatăl murind, în accidentul de la Cocorăştii Colţ. Maşina în care erau a făcut bucăţi un copac