Antena Meniu Search
x

Tragedie în Cluj, la concursul Hunt The Wolf 2019. O fată de 24 de ani a murit strivită sub ATV (Video)

Tragedie în Cluj, în timpul concursului Hunt The Wolf 2019, cea mai dură cursă de ATV-uri din Europa, după cum o descriu organizatorii. Ieri, în timpul competiţiei, o concurentă de 24 de ani a murit strivită sub ATV.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.04.2019, 12:53

Tragedie în Cluj, în timpul concursului Hunt The Wolf 2019, cea mai dură cursă de ATV-uri din Europa, după cum o descriu organizatorii. Ieri, în timpul competiţiei, o concurentă de 24 de ani a murit strivită sub ATV.

Imagini cumplite surprinse ieri, în timpul concursului de ATV-uri Hunt The Wolf 2019, care se desfăşoară la Sâncraiu, judeţul Cluj şi la care participă sportivi din 16 ţări: Serbia, Ungaria, Cehia, Croatia, Slovacia, Italia, Marea Britanie, Lituania, Polonia, Belgia, Suedia, Germania, Franta, Elvetia, Slovenia si Romania. 

Ieri, o fată de 24 de ani, care a concurat la categoria crossover din partea Marii Britanii, a avut parte de un sfârşit groaznic, după ce ATV-ul pe care se afla s-a răsturnat, iar vehiculul a căzut peste ea. 

"Pur şi simplu a fost strivită de ATV", ne-a declarat Ionuț Georgescu, un vâlcean care a particopat în anii trecuți la acest concurs.

Pe acelaşi subiect

Anul acesta, însă, nu a putut participa având mâna în ghips.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un fost concurent acuză proasta organizare

Ionuţ Georgescu susţine că tragedia s-a produs din cauza organizarii slabe. Şi ţine să precizeze că aceasta este opinia lui, nu a echipei din Vâlcea sau a participanţilor la concurs.

"An şi an la rând, aceeaşi proasta organizare a competiţiei! A fost o pantă grea, la categoria crossover. Acea fată a coborat panta înclinată aproape 75 grade... ATV-ul s-a răsturnat, ea a fost aruncată pe pantă în jos, iar ATV-ul a căzut peste ea. Pur şi simplu, a fost strivită de ATV.

În mod normal, la o pantă aşa de periculoasă, trebuie să stea cineva din staff acolo sau măcar o ambulanţă să fie în zonă, mai aproape. Nu era nimeni acolo! 

Eu am plecat de la baza de la finish normal, unde a fost si locatia parcarea de ATV-uri. Am vazut cum toata lumea a fugit din parcare inclusiv ambulanta, care era la baza. Am facut pana acolo aproximativ 15 minute. Am ajuns la aceea panta numita "Killer", unde am vazut aceea fata intinsa, iar ATV-ul undeva jos, se vede si in poze. Anul trecut, alte persoane au fost luate de elicopter si duse de urgenta la Bucuresti sau la diferite spitale din tara. Din cate am auzit, este prima persoana care moare la acest concurs, editia 2019", ne-a declarat vâlceanul.

Potrivit lui Ionuț Georgescu, şi anul trecut mai multe persoane au fost luate cu elicopterul şi duse de urgenţă la spital. Ieri, în timpul competiţiei, un alt ATV a luat foc.

"Eu am fost spectator la acest concurs, nu am concurat pe ATV si nici nu o sa mai conduc asa ceva in viata mea! Dar, am avut din familie persoane care au concurat. Nu este corect, ca la o panta de genul sa nu stea nimeni din staff sau ambulanta PANA TRECE ULTIMUL CONCURENT plecat de la start. 

Este adevarat ca au venit ulterior, dupa incident... dar din pacate prea tarziu. Am ajuns la fata locului in spatele ambulantei. Au fost incidente si cu autoturismele din trafic, deoarece nu a fost un concurs cu circuit inchis, a venit si Politia. Normal era ca la orice iesire din camp pe o strada principala unde existau masini si camione cu lemne sa fie cineva din staff sa anunte! Distanta de la baza la aceea panta este de aproximativ 12-15 km... prin curbe si dealuri.

Fata de 24 de ani a fost strivită de ATV

Nu este corect pentru aceea fata... si nici pentru familia ei. Sper ca cineva sa faca dreptate in acest incident neplacut...Aceea panta numita KILLER HILL este renumita la acest concurs! Si anul trecut persoane au fost luate cu elicopterul si duse de urgenta la spital", a mai dezvăluit Ionuț Georgescu.

Fata care a murit strivită de ATV se numeşte Katie Amelia Hodgson şi este din Marea Britanie.

Iniţial, Tânăra de 24 de ani a fost luată cu ambulanţa, apoi dusă cu elicopterul la spital. Din păcate, Katie nu a mai putut fi salvată. 

În urma tragediei, concursul Hunt The Wolf 2019 a fost oprit. Probele care ar fi trebuit să se desfăşoare azi şi mâine au fost anulate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tragedie în Cluj, la concursul Hunt The Wolf 2019. O fată de 24 de ani a murit strivită sub ATV (Video)