Antena Meniu Search
x

Imagini dramatice de la accidentul violent din Timiş, soldat cu 11 victime. Un TIR a izbit două maşini

Grav accident pe DN6, în Timiş, la câţiva kilometri de Lugoj. Şoferul unui TIR a ratat o depăşire neregulamentară şi a lovit două maşini de pe contrasens.

Vezi și

Grav accident pe DN6, în Timiş, la câţiva kilometri de Lugoj. Şoferul unui TIR a ratat o depăşire neregulamentară şi a lovit două maşini de pe contrasens. 11 Persoane, dintre care trei copii, au avut nevoie de ajutorul medicilor.

A fost alertă maximă pentru salvatori. Apelul la 112 anunţa 11 victime şi trei maşini implicate. La locul accidentului au venit mai multe echipaje de pompieri, descarcerarea, două salvări SMURD şi alte trei de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. 

Până la urmă, 10 dintre ele, printre care şi trei copii, au ajuns la spital. Cel mai grav erau pasagerii unei maşini care s-a răsturnat în urma impactului.

Accidentul, spun polițiștii, s-a produs din cauza unui șofer de TIR turc care circula dinspre Lugoj spre Caransebeș. Acesta a intrat într-o depășire neregulamentară și a lovit două mașini ce veneau din sens opus. Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri în timpul intervenţiei echipelor de salvare. Ca să deblocheze şoseaua, pompierii au ridicat ce a mai rămas din vehicule.

Poliţiştii de la rutieră au întocmit șoferului vinovat un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Imagini dramatice de la accidentul violent din Timiş, soldat cu 11 victime. Un TIR a izbit două maşini