Antena Meniu Search
x

Imagini dramatice după cutremurul care a zguduit Sicilia, în această dimineaţă (Video)

Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 a zguduit Sicilia. Seismul face parte dintre zecile de cutremure care au afectat regiunea ca urmare. Cel puţin 30 persoane au fost rănite.

Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 a zguduit Sicilia. Seismul face parte dintre zecile de cutremure care au afectat regiunea ca urmare. Cel puţin 30 persoane au fost rănite.

Cutremurul a lovit în zona de nord a Cataniei, pe versanţii muntelui Etna, din Sicilia, provocând daune serioase clădirilor din zonă

Imaginile dezolante de la faţa locului au făcut înconjurul lumii.

Cutremurul a lovit la două zile, după ce vulcanul Etna, cel mai mare şi mai activ din Europa, a izbucnit. Clădirile din apropierea loclaităţii au fost acoperite de cenuşă.

"Suntem în viaţă datorită unui miracol"

Un rezident din Zafferana Etnea a fost trezit la timp şi a reuşit să scape, alături de soţie. Bărbatul a mărturisit clipele prin care a trecut, în timpul cutremurului.

„Totul se mişca. Turnul clopotniţei s-a prăbuşit şi casa mea a fost distrusă ca şi când ar fi fost făcută din hârtie. Cutremurula dormit mult, cam 10 sau 15 secunde. Nu ştiu exact cât a durat, dar a fost o experienţă oribilă, pe care nu am mai experimentat-o până acum. Suntem în viaţă datorită unui miracol” a povestit acesta. 

Aproximativ 30 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza rănilor provocate, în timp ce ieşeau din case, au declarat oficialii. Aproximativ 10 persoane au fost duse la spital cu ambulanţa, iar restul au primit ajutor la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Imagini dramatice după cutremurul care a zguduit Sicilia, în această dimineaţă (Video)