Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini cu Andrei Munteanu întins pe caldarâm, la puţin timp după ce a fost împuşcat în cap de poliţistul de la Rutieră (Video)

Presa din Vaslui a publicat imagini surprinse la scurt timp după ce tânărul Andrei Munteanu, zis Liţă, a fost împuşcat în cap de poliţistul de la Rutieră.

de Redactia Observator

la 16.03.2018 , 10:19

Presa din Vaslui a publicat imagini surprinse la scurt timp după ce tânărul Andrei Munteanu, zis Liţă, a fost împuşcat în cap de poliţistul de la Rutieră, Mihai Vizitiu.

Ieri, cazul tânărului Adrian Munteanu, împuşcat în plină zi la Vaslui de un poliţist de la Rutieră, a şocat o ţară întreagă. 

Articolul continuă după reclamă

Deşi avea trei dosare la activ pentru conducere fãrã permis şi sub influenţa bãuturilor alcoolice, Adrian Munteanu, zis Liţã, şi-a încercat norocul pentru ultima datã. 

Nu i-a păsat că era condamnat cu suspendare. Tânărul de 26 de ani s-a urcat la volan. Nu a apucat să conducă prea mult pentru că a dat nas în nas cu maşina poliţiei rutiere. 

Ştiindu-se bãut şi cu permisul suspendat, Adrian Munteanu a coborât din maşină şi a luat-o la fugă. la fel şi poliţistul Marius Viziteu, cu arma în mânã. 

L-a somat verbal sã se opreascã şi, în momentul în care l-a ajuns, l-a prins de umeri. Avea pistolul în mânã în acel moment, dezasigurat. Arma s-a descãrcat şi glonţul l-a lovit în cap pe Adrian Munteanu. Potrivit jurnaliştilor de la vremeanoua.ro, glonţul i-a intrat în partea dreaptã a capului, a traversat craniul pe diagonalã şi a iesit pe partea stângã. 

În scurt timp, tânărul Adrian Munteanu a murit.

Astăzi, vremeanoua.ro a publicat o imagine surprinsă la scurt timp după incident.

Întâmplător sau nu, tânărul împuşcat este nepotul fostului şef al Poliţiei Rutiere Vaslui, iar poliţistul Marius Viziteu care l-a împuşcat este cel care şi-a dat fostul coleg pe mâna DNA, pentru fapte de corupţie. 

Acum, procurorii Parchetului de pe lângã Tribunalul Vaslui vor trebui sã gãseascã rãspuns la câteva întrebãri. Una dintre ele este legatã de faptul cã arma poliţistului Mihai Viziteu era neasiguratã în momentul în care acesta pornise pe urmele lui Adrian Munteanu, în condiţiile în care procedurile poliţiştilor spun tocmai contrariul. 

De asemenea, anchetatorii vor trebui sã stabileascã dacã a fost vorba de un accident şi condiţiile exacte în care s-a petrecut acesta. Deocamdatã, procurorii au deschis dosar pentru ucidere din culpã.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Imagini cu Andrei Munteanu întins pe caldarâm, la puţin timp după ce a fost împuşcat în cap de poliţistul de la Rutieră (Video)