Antena Meniu Search
x

Video Imagini cu momentul în care un BMW este spulberat de tren, lângă Iași. Doi tineri și-au pierdut viața în urma impactului

Doi tineri au murit, duminică, după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un tren, în apropiere de Iași. Este vorba de un bărbat de 23 ani și o femeie de aproximativ 20 de ani, ambii cu leziuni incompatibile cu viața.

de Redactia Observator

la 17.02.2021, 12:10

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Tragedia s-a petrecut în zona comunei Vlădeni, în judeţul Iaşi. Un tren de călători care circula pe relaţia Dorohoi-Iaşi a surprins într-un pasaj de cale ferată un autoturism în care se aflau două persoane.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care au intervenit cu două autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor.

Pentru victimele din accidentul feroviar a fost chemat și un elicopter. Însă, din păcate, persoanele din maşină nu au mai putut fi salvate.

Mașina implicată în accident, un BMW cu număr de înmatriculare de Suceava, ar fi fost târâtă zeci de metri pe șine, după impact.

Noi imagini cu momentul tragediei

Momentul în care mașina a fost pulberată de tren, în Iași, a fost filmat de camerele de supraveghere din zonă. În imagini se observă că șoferul BMW-ului nu încetinește în apropierea căii ferate, impactul fiind iminent. 

La un moment dat, se observă cum tânărul aflat la volan trage brusc de volan, spre stânga, dar tragedia nu a mai putut fi evitată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Imagini cu momentul în care un BMW este spulberat de tren, lângă Iași. Doi tineri și-au pierdut viața în urma impactului