Antena Meniu Search
x

Imagini de coşmar la Ciuperceni, după ce un BMW s-a făcut praf într-un cap de pod. Trei copii au rămas orfani

Tragedie, noaptea trecută, pe DN 19, în localitatea Ciuperceni din Satu Mare. Un bărbat de 45 de ani a murit pe loc, după ce s-a izbit violent cu BMW-ul de un cap de pod. O altă persoană, pasageră a aceleiaşi maşini, a fost grav rănită și a ajuns la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.01.2021, 07:18

  • Un BMW a lovit violent un cap de pod, la Ciuperceni.
  • Șoferul nu a mai putut fi salvat.

Din primele informaţii, accidentul s-a produs în jurul orei 21.00.

După ce a lovit capul de pod, mașina a fost proiectată peste un gard, la circa 30 de metri de locul impacului, într-un șanț.

ISU Satu Mare

Se pare că bărbatul a pierdut controlul direcției de deplasare.

"Forțele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” au fost solicitate să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accident, în urma căruia un bărbat a rămas încarcerat. Incidentul a avut loc în localitatea Ciuperceni.

La fața locului s-au deplasat 11 pompieri militari ai Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD cu modul de terapie intensivă mobilă. 

În accident au fost implicate două persoane, pompierii ajunși la fața locului au procedat la  descarcerarea unei victime și la acordarea primului ajutor medical de urgență celei de-a doua victime care s-a autoevacuat până la sosirea forțelor și au predat-o conștientă și cooperantă echipajului  SMURD, ulterior a fost transportată la UPU Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale. 

Din nefericire, victima încarcerată a suferit leziuni incompatibile cu viața", au transmis reprezentanţii ISU Satu Mare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit jurnaliștilor locali, bărbatul decedat era din localitatea Botiz și avea trei copii.

Polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul rutier. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Imagini de coşmar la Ciuperceni, după ce un BMW s-a făcut praf într-un cap de pod. Trei copii au rămas orfani