Antena Meniu Search
x

Video Imagini de coșmar pe Valea Oltului, după ce un Opel Corsa s-a înfipt într-un TIR la Brezoi

Imagini de coșmar, în această dimineață, pe Valea Oltului – DN 7, după ce un TIR s-a ciocnit cu un un Opel Corsa pe raza localității Brezoi, în zona Gura Lotrului. Trei persoane au fost rănite, două din autoturism și una din camion. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.04.2022, 11:08

Un nou accident grav pe Valea Oltului – DN 7. În această dimineață, un TIR și o mașină au intrat în coliziune pe raza localității Brezoi, în zona Gura Lotrului. În urma impactului, trei persoane au fost rănite. Șoferul camionului era conștient și cooperant. El a fost evaluat de cadrele medicale, preluat de echipajul SMURD Brezoi și transportat la spital. De asemenea, un pasager din autoturism a fost transportat tot la spitalul din Brezoi, în timp ce șoferița mașinii a primit îngrijiri medicale la fața locului, după ce a fost scoasă dintre fiarele autoturismului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mașina implicată în accidentul din Brezoi, înmatriculată în București

Pe acelaşi subiect

Potrivit presei locale, ea va fi preluată de elicopterul SMURD.

"Pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, kilometrul 207+700 de metri, în apropierea localității Brezoi, județul Vâlcea, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autotren și un autoturism. Potrivit primelor date, trei persoane au suferit leziuni, primind îngrijiri medicale. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare", a anunțat Centrul Infotrfic.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

În urma accidentului, traficul a fost blocat total, pe ambele sensuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Imagini de coșmar pe Valea Oltului, după ce un Opel Corsa s-a înfipt într-un TIR la Brezoi