Antena Meniu Search
x

Imagini de o cruzime rară. Un câine a fost legat cu lanţul de scuter şi târât pe o şosea din Ruscova

Imagini de o cruzime rară. Doi tineri din Maramureş au fost duşi la audieri, după ce au fost filmaţi târând un câine legat de scuter. Cei doi ar fi vrut să ducă animalul la o stână din zonă.   

de Redactia Observator

la 22.09.2023, 11:59

Vezi și

Imagini şocante pe DJ 187 din Ruscova. Doi tineri au legat un câine cu lanţul de scuter şi l-au târât spre o stână din apropiere. Cei doi au fost filmaţi în timp ce chinuiau animalul nevinovat. 

În urma imaginilor apărute în spaţiul public, poliţiştii i-au identificat pe cei doi şi i-au dus la audieri. Câinele a fost examinat de un veterinar, constatându-se faptul că nu prezintă leziuni traumatice.

Ce spune Poliţia

Ieri, 21 septembrie a.c., în urma unor imagini apărute în spațiul public, polițiștii Secției 4 Leordina au efectuat verificări privind un incident în care două persoane, aflate pe un motociclu, ar transporta prin târâre un exemplar canin pe cartea carosabilă, respectiv pe D.J. 187, în Ruscova.

Pe acelaşi subiect

Astfel, polițiștii au identificat persoanele ca fiind doi tineri în vârstă de 23 și 29 de ani din Ruscova. Un medic veterinar a examinat exemplarul canin, constatându-se faptul că nu prezintă leziuni traumatice.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că nu au fost respectate normele legale prevăzute de O.U.G. nr. 155 din 2001 privind aprobarea programului de gestionarea a câinilor fără stăpâni, fapt pentru care proprietarul exemplarului canin a fost sancționat contravențional. 

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 23 de ani, care ar fi condus motociclul, nu deține permis de conducere, iar autovehiculul nu are încheiată poliță RCA. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Imagini de o cruzime rară. Un câine a fost legat cu lanţul de scuter şi târât pe o şosea din Ruscova