Meniu LIVE
Search
x

Video Imagini din ultima cursă a pilotului Adrian Cernea, înainte de tragedie. El a murit, după ce mașina de off-road a fost luată de viitură

Fostul campion național la off-road, pilotul Adrian Cernea, a murit după ce mașina pe care o pilota la o competiție în Slănic Moldova a fost luată de viitură. Echipajul trebuia să traverseze o vale, moment în care maşina a fost luată pe sus de viitură. Apele învolburate i-au purtat zeci de metri. Doar copilotul a reuşit să scape cu viaţă.

De Redactia Observator la 20.06.2021, 12:28
Vezi și

Potrivit informațiilor obținute de Observator, prin valea în care și-a găsit sfârșitul Adrian Cernea trecuseră fără probleme mai multe mașini. Din nefericire, lor li s-a oprit motorul. Apa avea un metru, dar nu era ceva neobișnuit. 

Mașina în care se afla Adrian Cernea a fost luată de o viitură

Însă a început să crească repede, așa că cei doi membri ai echipajului au ieșit din mașină. Copilotul s-a prins de un buștean, iar pilotul a fost luat de ape.

Prin același loc, după câteva minute, au mai trecut mașini, dar valul viituri se dusese. Al treilea echipaj a văzut copilotul și apoi mașina în vale. 

Pe acelaşi subiect

Copilotul a reușit să se salveze 

Copilotul Alex Tache a ajuns pe mâna medicilor seara trecută şi este în stare stabilă.

Pompierii au reuşit să-l recupereze din torenţii reci pe Adrian Cernea, însă manevrele de resuscitare au fost inutile. 

Concursul a fost imediat oprit, iar toate echipajele au fost anunţate să se întoarcă la bază. Biroul Executiv al Federației Române de Automobilism Sportiv s-a întrunit de urgenţă aseară şi a deschis o anchetă pentru a vedea în ce circumstanţe s-a produs tragedia.

Mai multe imagini cu pilotul Adrian Cernea, din ultima sa cursă off-road, vor fi difuzate duminică seară, la Observator 19, de la Antena 1.

Articol realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Bogdan Ocnaru.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Imagini din ultima cursă a pilotului Adrian Cernea, înainte de tragedie. El a murit, după ce mașina de off-road a fost luată de viitură