Antena Meniu Search
x

Video Imagini din ultima cursă a pilotului Adrian Cernea, înainte de tragedie. El a murit, după ce mașina de off-road a fost luată de viitură

Fostul campion național la off-road, pilotul Adrian Cernea, a murit după ce mașina pe care o pilota la o competiție în Slănic Moldova a fost luată de viitură. Echipajul trebuia să traverseze o vale, moment în care maşina a fost luată pe sus de viitură. Apele învolburate i-au purtat zeci de metri. Doar copilotul a reuşit să scape cu viaţă.

de Redactia Observator

la 20.06.2021, 12:28

Vezi și

Potrivit informațiilor obținute de Observator, prin valea în care și-a găsit sfârșitul Adrian Cernea trecuseră fără probleme mai multe mașini. Din nefericire, lor li s-a oprit motorul. Apa avea un metru, dar nu era ceva neobișnuit. 

Mașina în care se afla Adrian Cernea a fost luată de o viitură

Însă a început să crească repede, așa că cei doi membri ai echipajului au ieșit din mașină. Copilotul s-a prins de un buștean, iar pilotul a fost luat de ape.

Prin același loc, după câteva minute, au mai trecut mașini, dar valul viituri se dusese. Al treilea echipaj a văzut copilotul și apoi mașina în vale. 

Pe acelaşi subiect

Copilotul a reușit să se salveze 

Copilotul Alex Tache a ajuns pe mâna medicilor seara trecută şi este în stare stabilă.

Pompierii au reuşit să-l recupereze din torenţii reci pe Adrian Cernea, însă manevrele de resuscitare au fost inutile. 

Concursul a fost imediat oprit, iar toate echipajele au fost anunţate să se întoarcă la bază. Biroul Executiv al Federației Române de Automobilism Sportiv s-a întrunit de urgenţă aseară şi a deschis o anchetă pentru a vedea în ce circumstanţe s-a produs tragedia.

Mai multe imagini cu pilotul Adrian Cernea, din ultima sa cursă off-road, vor fi difuzate duminică seară, la Observator 19, de la Antena 1.

Articol realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Bogdan Ocnaru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Imagini din ultima cursă a pilotului Adrian Cernea, înainte de tragedie. El a murit, după ce mașina de off-road a fost luată de viitură