Antena Meniu Search
x

Video Imagini dramatice cu momentul când o femeie este înjunghiată de iubit în toaleta unui camping din Eforie Nord: "Au pus-o pe un scaun. Era plină de sânge"

Au apărut imagini de pe camerele de supraveghere din timpul atacului sângeros din Eforie Nord, petrecut marţi după-amiază, când o tânără de 27 de ani a fost înjunghiată de partenerul ei în toaleta unui camping. Câţiva turişti aflaţi în zonă au reuşit să o salveze pe tânără din mâinile agresorului şi au sunat la 112. Bărbatul, care mai este cercetat în două dosare, este acuzat acum şi de tentativă de omor. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 25.08.2022, 14:19

Vezi și

Scena cumplită s-a întâmplat în miezul zilei, într-un camping din Eforie Nord. Într-un acces de furie, bărbatul a început să spargă şi să arunce tot ce i-a venit la mână. S-a năpustit apoi asupra iubitei sale, o femeie de 27 de ani, pe care a lovit-o fără milă, de mai multe ori. O cameră de supraveghere amplasată în zonă a surprins momentul în care femeia scapă din ploaia de lovituri şi încearcă să se adăpostească într-o toaletă publică. 

Înjunghiată de iubit în vacanţă 

Martor: El trăgea de uşă, să intre peste ea, acolo. Ea spunea: ''Lasă-mă în pace! Lasă-mă în pace!''. Şi până la urmă a intrat. Cum a făcut, a răzbit şi a intrat peste ea şi o bătea. Eu m-am dus târziu, dar nu am văzut-o prima dată plină de sânge. 

Deşi a fost întrerupt în mai multe rânduri de trecătorii îngroziţi, agresorul şi-a continuat planul. Înarmat cu o foarfecă, individul şi-a înjunghiat partenera de mai multe ori.

Pe acelaşi subiect

Martor: I-am zis: ''Băi, băiatule! Ce faci tu aici?'' Şi el zice: ''Iubesc femeia!''. Păi cum iubeşti tu femeia? Aşa pe pumni? I-am spus să iasă afară, au venit vreo doi domni din camping, mai voinici aşa şi l-au chemat şi pe băiatul care era la recepţie. Oamenii ăia doi l-au scos pe el şi au luat-o pe ea şi au pus-o pe un scaun, acolo, că era plină de sânge. 

Tânăra a ajuns la spital mai mult moartă decât vie. Avea unul dintre plămâni perforat şi pierduse mult sânge.

Procuror: I-a provocat leziuni destul de grave, care au avut drept consecinţă un hemopneumothorax, adică o leziune care pune în primejdie viaţa. 

În faţa anchetatorilor, bărbatul a dat vina pe consumul exagerat de alcool. A declarat că a băut cel puţin un litru de rom înainte.

Procuror: Era într-o stare avansată de ebreritate, aşa încât a avut mai multe pierderi de memorie şi nu a oferit decât frânturi din ceea ce şi-a amintit. Ştia că s-a trezit la un moment dat cu foarfeca în mână.

Martor: El tot zicea că din cauza ei, că din cauza ei. 

Cei doi sunt împreună de peste 13 ani şi au doi copii minori. Femeia le-a povestit anchetatorilor că a mai fost bătută.

Andreea Filip, reporter Observator: Procurorii spun că nu este prima dată când bărbatul a devenit agresiv şi mai mult de atât, are dosare penale pentru tâlhărie şi consum de droguri.  

Martor: S-au bătut ore în şir şi nimeni nu a chemat pe nimeni. A chemat SMURD-ul, atât. De şapte ori, ea a venit către recepţie şi aici nimeni nu a luat măsuri. 

Martori: Ei se certau mereu, nu ştiu motivul. A bătut-o toată noaptea, a ars cortul.

- Aruncase un cort la o pubelă. Cred că se certase dinainte de a distrus cortul.

Femeia nu a depus încă plângere împotriva concubinului. Bărbatul este acuzat de tentativă de omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Imagini dramatice cu momentul când o femeie este înjunghiată de iubit în toaleta unui camping din Eforie Nord: "Au pus-o pe un scaun. Era plină de sânge"