Antena Meniu Search
x

Video "A bătut-o toată noaptea". Înarmat cu o foarfecă, un bărbat a înjunghiat-o pe mama copiilor săi, într-un camping din Eforie Nord. Apoi a dat vina pe băutură

Vacanţă la un pas de tragedie. O tânără de 27 de ani a fost înjunghiată cu o foarfecă într-un camping din Eforie Nord. Principalul suspect este chiar partenerul acesteia care este acum acuzat de tentativă de omor. Bărbatul nu ar fi la prima abatere. Individul are dosare penale pentru tâlhărie şi consum de droguri.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 24.08.2022, 19:33

Vezi și

Nenorocirea s-a întâmplat în miezul zilei, într-un camping din Eforie Nord. Într-un acces de furie, bărbatul a văzut negru în faţa ochilor. A distrus totul în jur şi apoi a început să îşi lovească partenera de 27 de ani. Femeia a încercat să se refugieze în baie, dar nu a scăpat de loviturile bărbatului. Cu o foarfecă, acesta a înjunghiat-o de mai multe ori în spate. Tânăra a fost dusă la spital între viaţă şi moarte şi a ajuns direct pe masa de operaţie cu un plămân perforat. Medicii au reuşit la limită să îi salveze viaţa. 

Beat bine, bărbabul şi-a înjunghiat iubita cu foarfeca

"I-a provocat leziuni destul de grave, care au avut drept consecinţă un hemopneumothorax, adică o leziune care pune în primejdie viaţa", a explicat procurorul. În faţa anchetatorilor, bărbatul a dat vina pe consumul exagerat de alcool. A declarat că a băut cel puţin un litru de rom înainte. "Era într-o stare avansată de ebreritate, aşa încât a avut mai multe pierderi de memorie şi nu a oferit decât frânturi din ceea ce şi-a amintit. Ştia că s-a trezit la un moment dat cu foarfeca în mână", a adăugat procurorul.

Cei doi sunt împreună de peste 13 ani şi au doi copii minori. Femeia le-a povestit anchetatorilor că a mai fost bătută. Procurorii spun că nu este prima dată când bărbatul a devenit agresiv şi, mai mult de atât, are dosare penale pentru tâlhărie şi consum de droguri.  

Pe acelaşi subiect

Martorii spun că bătăile sunt la ordinea zilei între cei doi

"S-au bătut ore în şir şi nimeni nu a chemat pe nimeni. A chemat SMURD-ul, atât. De şapte ori, ea a venit către recepţie şi aici nimeni nu a luat măsuri", povesteşte un martor. "Ei se certau mereu, nu ştiu motivul. A bătut-o toată noaptea, a ars cortul", a mărturisit o femeie. "Aruncase un cort la o pubelă. Cred că se certase dinainte, de a distrus cortul".

Femeia nu a depus încă plângere împotriva concubinului. Bărbatul este acuzat de tentativă de omor

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "A bătut-o toată noaptea". Înarmat cu o foarfecă, un bărbat a înjunghiat-o pe mama copiilor săi, într-un camping din Eforie Nord. Apoi a dat vina pe băutură