Antena Meniu Search
x

Video Un adolescent drogat din Arad şi-a trimis fratele în spital pentru o lună şi jumătate. Cei doi consumaseră împreună drogul cristal

Caz şocant în Arad. Un adolescent de 15 ani şi-a înjunghiat fratele mai mare, după ce au consumat împreună drogul cristal, supranumit şi drogul zombie. Cei doi s-au luat la harţă, iar cel mic a pus mâna pe un cuţit şi i l-a înfipt în spate fratelui său. Acesta a ajuns la spital, în stare gravă.  

de Daciana Cordoş

la 25.08.2022, 10:05

Cei doi minori, de 15 şi 17 ani, s-au drogat chiar în casa părintească. Şi-au pierdut luciditatea şi s-au luat la ceartă din senin. Într-un acces de furie, cel mic a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat fratele în spate, lăsându-l într-o baltă de sânge. 

Au consumat împreună şoricioaică

Ramona Lungu, procuror: Pe fondul unor neînţelegeri, inculpatul minor, în vârstă de 15 ani l-a agresat fizic pe fratele său, în vârstă de 17 ani, provocându-i o plagă cu un cuţit în zona în zona inferioară a spatelui.

Adus în faţa anchetatorilor, tânărul a recunoscut că au consumat drogul zombie. Acesta conţine o substanţă cu efect devastator asupra organismului şi care i-ar fi întunecat raţiunea. Când a ajuns la spital, tânărul de 17 ani se zbătea între viaţă şi moarte. Medicii au reuşit, totuşi, să-i salveze viaţa. 

Pe acelaşi subiect

Simina Roz, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean Arad: Medicii au efectuat imediat investigaţiile necesare. S-a intrat în sala operatorie, iar în prezent este stabil. Internat în secţia clinică, chirurgie şi ortopedie infantilă. 

Ramona Lungu, procuror: Victima a suferit leziuni traumatice care necesită un număr de 40-45 de zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare, viaţa acestuia fiind pusă în primejdie.

Tânărul de 15 ani şi-a recunoscut fapta şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un adolescent drogat din Arad şi-a trimis fratele în spital pentru o lună şi jumătate. Cei doi consumaseră împreună drogul cristal