Antena Meniu Search
x

Imagini dramatice de la recuperarea unui tânăr de 21 de ani căzut într-o fântână, la Vaslui

Imagini dramatice de la recuperarea unui tânăr de 21 de ani căzut într-o fântână, la Pușcași, în Vaslui. Tânărul, scos în viață de pompieri, a fost declarat mort la câteva minute după intervenție de către medicul din cadrul echipajului de terapie intensivă sosit la fața locului.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 30.09.2020, 09:38

Imagini dramatice de la recuperarea unui tânăr de 21 de ani căzut într-o fântână, la Vaslui Vezi și
  • Pentru recuperarea tânărului de aproximativ 21 de ani din fântână, salvatorii vasluieni au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.
  • Tânărul a fost scos în viață din fântână, însă a murit după câteva minute în ciuda eforturilor echipajului de terapie intensivă.

Tânărul de 21 de ani a fost scos de pompieri dintr-o fântână adâncă de 12 metri, miercuri dimineață, la Pușcași, în județul Vaslui.

Pentru recuperarea tânărului de aproximativ 21 de ani din fântână, salvatorii vasluieni au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

Intervenția a fost extrem de dificilă din cauza faptului că fântâna cu diametrul de 60 de centimetri și nu avea tuburile de beton introduse în interior.

Din nefericire, la finalul intervenției de salvare, medicul din cadrul echipajului de terapie intensivă a declarat decesul victimei.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Imagini dramatice de la recuperarea unui tânăr de 21 de ani căzut într-o fântână, la Vaslui