Antena Meniu Search
x

Video Imagini dramatice la Galaţi. Copil salvat în ultima clipă de un marinar, după ce a vrut să se urce într-un bac şi a căzut în apele reci ale Dunării

Scene de coşmar la Galaţi! Un copil care a căzut în Dunăre, în timp ce încerca să se urce într-un bac, a fost salvat în ultimul moment de un marinar aflat pe puntea ambarcaţiunii. 

de Redactia Observator

la 24.10.2022, 14:50

Vezi și

Incidentul s-a întâmplat în timp ce bacul se pregătea de plecare, iar gardurile de protecţie fuseseră trase. Din primele informaţii, se pare că băiatul, în vârstă de 6 ani, ar fi încercat să se urce din fugă în ambarcaţiune însă a văzut prea târziu că aceasta se pusese deja în mişcare. S-a dezechilibrat şi a căzut în apă, în spaţiul îngust dintre pontonul de acostare şi vasul care se îndepărta. 

Scena s-a petrecut sub ochii tatălui care a încercat să prindă copilul însă a rămas în mână doar cu haina acestuia. A fost momentul în care un marinar a sărit după băiat în apele reci ale fluviului şi i-a salvat, practic, viaţa. Copilul a fost scos din apă cu ajutorul unui colac de salvare şi, din fericire, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Imagini dramatice la Galaţi. Copil salvat în ultima clipă de un marinar, după ce a vrut să se urce într-un bac şi a căzut în apele reci ale Dunării