Antena Meniu Search
x

Video Imagini dramatice: Momentul în care cele două fetițe au fost spulberate de mașina de poliție, pe Bld. Laminorului

Camerele de supraveghere de pe Bulevardul Laminorului din București au surprins momentul în care cele două fetițe au fost spulberate, pe trecerea de pietoni, de o mașină condusă cu viteză de un polițist. Una dintre copile a murit în urma impactului. Atenție, imagini ce pot avea puternic impact emoțional.

de Redactia Observator

la 14.01.2022, 18:50

Vezi și

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum Raisa a fost lovită cu putere de autospeciala de de poliție, condusă de un agent care nu se afla în misiune. Din nefericire, copila s-a stins la scurt timp de la impact. Cealaltă este în stare gravă, la spital. Martorii povestesc revoltaţi că maşina avea viteză. Mai grav, cel care a accidentat copiii ar fi verificat cu piciorul dacă fetiţa care agoniza mai mişcă.

Primele măsuri în cazul poliţistului care a accidentat mortal o fetiţă în Bucureştii Noi

Continuă ancheta în cazul poliţistului care ucis o fată pe trecerea de pietoni, iar pe alta a rănit-o grav. La ieşirea de la audieri, poliţistul a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor, unii dintre ei afirmând că au fost loviţi de acesta în timp ce se îndrepta spre un autovehicul care îl aştepta.

Agentul, care nu făcuse școala de poliție și avea permis de conducere de Anglia, a fost plasat sub control judiciar. "Ca urmare a nerespectării limitei maxime de viteză admise în localitate, nu a acordat prioritate de trecere victimei şi a accidentat-o, provocându-i leziuni traumatice ce au cauzat decesul imediat. Facem precizarea că victima minoră în vârstă de 13 ani era angajată în traversarea carosabilului pe trecerea de pietoni", a declarat, vineri, procurorul Călin Radu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1. 

Pe acelaşi subiect

Polițistul care a accidentat mortal o fetiță avea permis de Marea Britanie

Deşi nu este învinuit oficial, poliţistul este cercetat pentru ucidere din culpă în cazul Raisei, fetiţa aruncată la câţiva metri de trecerea de pietoni, dar şi cercetat de vătămare corporală din culpă în cazul celei de-a doua copile.

Agentul obţinuse permisul de conducere în România în 2012 şi l-a preschimbat în 2016 în Marea Britanie, fiind valabil pe bază de reciprocitate cu Uniunea Europeană, a informat Biroul de presă al Poliţiei Capitalei. "Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la permisul de conducere deţinut de către poliţistul implicat în evenimentul rutier de ieri, facem următoarele precizări: bărbatul a obţinut permisul de conducere în anul 2012, în România; în anul 2016, bărbatul şi-a preschimbat permisul în Marea Britanie; având în vedere Convenţia de la Viena din 8 noiembrie 1968, permisul de conducere este valabil, pe bază de reciprocitate UE", se explică în comunicatul remis Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Imagini dramatice: Momentul în care cele două fetițe au fost spulberate de mașina de poliție, pe Bld. Laminorului