Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu femeia care a înjunghiat un copil și a vrut să dea foc unui bărbat, lângă București (Video)

Imagini dramatice o surprind pe femeia care a înjunghiat un copil de 10 ani în Chiajna, lângă București și a încercat să dea foc unui bărbat. Cele două incidente s-au consumat în aceeași zi, pe aceeași stradă din satul Dudu, de lângă București.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 01.08.2019, 21:30

O femeie a înjunghiat un copil într-un apartament din Chiajna și a vrut să dea foc unui bărbat Vezi și

Imagini dramatice o surprind pe femeia care a înjunghiat un copil de 10 ani în Chiajna, lângă București și a încercat să dea foc unui bărbat. Cele două incidente s-au consumat în aceeași zi, pe aceeași stradă din satul Dudu, de lângă București. Tânăra de aproximativ 23 de ani a fost săltată de polițiști.

O înregistrare video o arată pe agresoare după atacuri, în parcarea unor blocuri. Tânăra s-a luat la ceartă cu un bărbat, într-o clădire în construcție și a aruncat pe el benzină, vrând să îi dea foc, spun martorii.

Ulterior, femeia a atacat un copil, pe care l-a înjunghiat în apartamentul unui bloc de pe aceeași stradă. Alertați, polițiștii au intervenit. Martorii spun că atacatoarea a încercat să fugă, sărind pe o fereastră și a fost rănită.

Surse din anchetă spun că femeia ar avea probleme psihice. O înregistrare video amator surprinde momentul în care a fost prinsă de polițiști, în fața unui bloc din zonă.

Un alt video amator arată mașina de poliție în care a fost urcată tânăra.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Copilul a fost transportat la spitalul Grigore Alexandrescu din București, iar bărbatul căruia atacatoarea a încercat să îi dea foc, de asemenea, a ajuns la Spitalul Universitar. Tânăra agresoare a fost spitalizată tot la Universitar, unde a fost operată din cauza rănilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu femeia care a înjunghiat un copil și a vrut să dea foc unui bărbat, lângă București (Video)