Antena Meniu Search
x

Imagini incredibile pe A2. Circulaţie oprită, după ce s-au ridicat singure plăcile de beton din carosabil

Imagini incredibile au fost surprinse pe Autostrada Soarelui. Plăcile de beton care intră în componenţa autostrăzii pur şi simplu s-au ridicat în unghi. Circulaţia este oprită pe banda de urgenţă şi parţial pe prima bandă a sensului de mers Constanţa către Bucureşti, la kilometrul 17.

Imagini incredibile pe A2. Circulaţie oprită, după ce s-au ridicat singure plăcile de beton din carosabil
Imagini incredibile pe A2. Circulaţie oprită, după ce s-au ridicat singure plăcile de beton din carosabil - Observator.tv

Imagini incredibile au fost surprinse pe Autostrada Soarelui. Plăcile de beton care intră în componenţa autostrăzii pur şi simplu s-au ridicat în unghi.

Actualizare: CNAIR precizează că reparaţiile vor fi făcute în această seară, dar nu se cunosc încă motivele ridicării plăcilor de beton.

Circulaţia este oprită pe banda de urgenţă şi parţial pe prima bandă a sensului de mers Constanţa către Bucureşti, la kilometrul 17.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2, circulaţia este oprită pe banda de urgenţă şi parţial pe prima bandă a sensului de mers Constanţa către Bucureşti, la kilometrul 17, din cauza ridicării plăcilor de beton din componenţa carosabilului", confirmă autorităţile.

Potrivit Poliţiei, lucrările de reparaţii se vor executa în cursul zilei de mâine, restricţia fiind semnalizată cu balize şi săgeţi luminoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Imagini incredibile pe A2. Circulaţie oprită, după ce s-au ridicat singure plăcile de beton din carosabil