Antena Meniu Search
x

Noi imagini cu mama care își bate și își terorizează fetița arată dimensiunea grozăviilor la care era supusă micuța (Video)

Mama care şi-a lovit fără milă copilul de doar trei ani a fost arestată pentru 30 de zile. Procurorii spun că şi-a pus în primejdie gravă fata. Ce au făcut însă autorităţile până la apariţia imaginilor brutale? Nimic, acuză familia şi vecinii femeii. În timp ce Poliţia şi Direcţia pentru Protecţia Copilului spun că nu au avut sesizări, vecinii acuză că le-au arătat agenţilor imaginile încă de acum două săptămâni. Iar fiica mai mare s-ar fi plâns de comportamentul mamei încă din luna decembrie a anului trecut, însă poliţiştii, spune ea, au trimis-o acasă şi i-au spus că există cazuri şi mai grave. Între timp, reporterii Observator au obţinut noi imagini cu ororile la care era supusă copila.

de Redactia Observator

la 15.09.2020, 19:48

Vezi și
  • Autoritățile sunt acuzate că au intervenit cu întârziere în acest caz.
  • Tatăl fetiței ar urma să vină din Germania pentru a încerca să-și recupereze micuța.

Sunt violenţe repetate și filmate de cea care i-a dat viaţă. Într-una dintre înregistrări se vede cum fetiţa doarme liniştită pe pat. Din dorinţa de a impresiona bărbatul cu care vorbea pe internet, femeia o trage de păr şi o trezeşte în mod violent: "Ali, uite-ţi periculoasa care mi-a dat teroare. Fii atent! Uite periculoasa care mi-a dat teroare şi ieri şi astăzi! Alooo, hai, hai, hai!".

Nici plânsetele şi nici rugăminţile fetiţei nu par să o impresioneze. 

"A lovit-o cu palmele, a tras-o puternic de păr, a lovit-o cu o curea, a ţipat în mod agresiv la ea, umilind-o, intimidând-o şi filmând-o în timpul exercitării violenţelor", spun procurorii. 

De violenţe s-ar fi ştiut încă de acum două săptămâni, spun vecinii femeii. Atunci, au găsit înregistrările în telefonul ei şi a izbucnit un scandal în stradă. Scandal la care ar fi fost chemaţi chiar poliţiştii Secţiei 4, care acum se ocupă de caz. Dar care nu ar fi luat măsuri: "Noi am crezut că Poliţia o să facă ceva din seara aia. Vă daţi seama că nu mai vorbeşte nimeni. Şi-a bătut joc de noi poliţia. Cum să o iei şi să-i dai drumul şi să te sesizezi peste două săptămâni. Le-a văzut şi pe telefonul ei. Şi ea ce le-a zis? Că se juca. Nici măcar nu i-a băgat în seamă".

Poliţiştii neagă însă că ar fi fost sesizaţi vreodată de aşa ceva. 

Nicoleta, fiica cea mare: Prima sesizare pe care am făcut-o, am făcut-o în decembrie când sora mea a avut capul spart. Atât mi-au zis, că nu e treaba ta, nu te băga, sunt cazuri şi mai grave și nu avem timp. Mama să fie pedepsită exact cum trebuie.

O spune chiar fiica cea mare a femeii. Atât ea cât şi o altă soră, care are acum 12 ani, au plecat de acasă din cauza bătăilor. Spun că cei de la Protecţia Copilului ştiau totul, dar au renunţat să mai facă ceva după o vreme. De soarta fetiţei mai mici nu s-a mai interesat nimeni, deşi a fost o vreme şi ea în atenţia DGASPC. 

Nicoleta, fiica cea mare: Au ţinut-o în evidenţă cu cea mică până la un an pentru că ea a declarat că vrea să lase copilul în spital. A avut cât de cât o grijă, apoi, când a văzut că are mână liberă, nu a mai avut niciun stres.

Nimic nu a bănuit nici tatăl fetiţei. Din Germania, le-a mărturisit reporterilor Observator că nu a putut să se uite nici acum la întreaga filmare cu bătăile. 

Robert, tatăl fetiței: Vă daţi seama că aş fi fost prima persoană care ar fi anunţat toate organele competente.

Ultima dată a vorbit cu fetiţa acum două săptămâni. 

Robert, tatăl fetiței: În prezenţa mea nu îşi bătea copiii. Pe Florentina, fata care este la cămin acum, a încercat să o bată de câteva ori şi atunci am intervenit eu şi m-am certat cu ea.

Tatăl vrea acum să vină în ţară să facă demersurile pentru a lua fetiţa în grija lui. Deocamdată, copila este la un asistent maternal. Mama îşi va petrece următoarele 30 de zile în arest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Noi imagini cu mama care își bate și își terorizează fetița arată dimensiunea grozăviilor la care era supusă micuța (Video)