Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini cu un pârâu colorat în albastru, într-un sat din Dâmboviţa, surprinse de un localnic. "Cine oare este vinovat? Nu se sesizează nimeni?" (Video)

Un localnic dintr-un sat din comuna Aninoasa, județul Dâmbovița, a publicat pe Facebook imagini cu un pârău din Săteni care se varsă în râul Ialomiţa şi care este colorat în albastru. 

de Redactia Observator

la 05.06.2018 , 09:54

Un localnic dintr-un sat din comuna Aninoasa, județul Dâmbovița, a publicat pe Facebook imagini cu un pârău din Săteni care se varsă în râul Ialomiţa şi care este colorat în albastru. 

Omul le cere autorităților să se sesizeze din cauza poluării care ar fi avut loc duminică.

Articolul continuă după reclamă

"Cine oare este vinovat de ceea ce este pe rîul Ialomita acum? Nu se poate lua nici o masura?Este oare posibil sa nu se sesizeze nimeni?", este mesajul postat de Robert Grigorescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Să vedem ce măsuri va lua garda de mediu, transformată în instituție cu rol decorativ atunci când vine vorba de protecția mediului. De mult timp închide ochii la poluarea masivă făcută de Nubiola care degajă absolut ilegal în atmosferă gaze toxice.

Și iată că poluează și râul Ialomița. Nu doar cum se vede aici, ci și pe ascuns, printr-un canal ilegal care ajunge direct în râu. De fiecare dată Garda de Mediu declară că a fost în control și nu a constatat nimic. Deși fumul și gazele toxice sunt emise în mod continuu, zi și noapte, le vede orice trece prin Doicești. Iar localnicii sunt otrăviți constant (au murit și familiile de albine ale apicultorilor), chiar și deasupra orașului Târgoviște ajunge în mod constant acest fum toxic, mai ales noaptea. Am dovezi!”, a scris și Preşedintele Societăţii Astronomice Române de Meteori (SARM), Valentin Grigore, potrivit gazetadambovitei.ro.

Cei de la Apele Române Dâmbovița spun, însă că pozele ar fi trucate. Locanicii, însă, sunt convinși că poluarea este reală și că autoritățile sunt tentate să închidă ochii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Imagini cu un pârâu colorat în albastru, într-un sat din Dâmboviţa, surprinse de un localnic. "Cine oare este vinovat? Nu se sesizează nimeni?" (Video)