Antena Meniu Search
x

Video Imagini rare surprinse în Reșița: două adolescente care s-au luat la bătaie, oprite de colegii martori: "Băi, gata!"

Un incident tot mai rar întâlnit în România s-a petrecut la Reșita, acolo unde două fete care s-au luat la bătaie, în spatele unui bloc, au fost oprite de prieteni. Tinerii au sărit imediat și le-au despărțit pe cele două bătăușe care începuseră să-și împartă pumni.

de Redactia Observator

la 03.08.2023, 11:07

Vezi și

Pe imaginile filmate de un martor și publicate de Radio Reșița se poate observa cum tinerele se iau la bătaie, din motive încă necunoscute.

Una dintre ele, mai agresivă, a profitat de neîndemânarea inamicei și a început să o lovească agresiv cu pumnii. Din fericire, ceilalți adolescenți prezenți la fața locului nu au început să filmeze, așa cum se întâmplă în astfel de cazuri, și nici să le încurajeze, ci s-au grăbit să le despartă și astfel să pună capăt conflictului.

Reacția Poliției din Caraș-Severin, după bătaia dintre adolescente. Se fac verificări

"În urma imaginilor apărute în mediul online, cu privire la faptul că două persoane sunt implicate într-o altercație, în municipiul Reșița, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin este abilitat să comunice următoarele:

Pe acelaşi subiect

La Poliția Municipiului Reșița nu a fost depusă nici o sesizare a vreuneia dintre părțile implicate. 

Nu au fost primite apeluri prin SNUAU 112 cu privire la aspectele sesizate.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea identității persoanelor implicate și a stării de fapt", au transmis reprezentanții IPJ Caraș-Severin

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Imagini rare surprinse în Reșița: două adolescente care s-au luat la bătaie, oprite de colegii martori: "Băi, gata!"