Antena Meniu Search
x

Video Imagini revoltătoare surprinse în Timiş. O vacă a fost legată de tractor şi târâtă câteva sute de metri, pe uliţele satului

Imagini revoltătoare au fost surprinse într-o comună din Timiş. O vacă a fost legată de tractor şi târâtă câteva sute de metri pe uliţele satului.

de Redactia Observator

la 15.11.2021, 12:48

Vezi și

Un bărbat şi-a legat vaca de tractor pentru că animalul nu a mai vrut să meargă spre casă. După ce a fost legat, animalul a încercat să se împotrivească şi mai tare, astfel că a fost practic târât până acasă.

Vecinii bărbatului, care au asistat la întreaga scenă şi au filmat momentul, i-au atras atenţia. Acesta nu a renunţat însă la planul şi şi-a continuat drumul nestingherit. Imaginile au ajuns şi la poliţie care l-au identificat pe bărbatul în vârstă de 48 de ani. Acum, poliţiştii trebuie să stabilească unde încadrează fapta pentru a şti dacă să-l amendeze sau nu pe proprietarul animalului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Imagini revoltătoare surprinse în Timiş. O vacă a fost legată de tractor şi târâtă câteva sute de metri, pe uliţele satului