Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini şocante într-un spital din România! Medicul de gardă face crize de nervi, rupe fişa şi refuză să interneze o bunicuţă de 87 de ani (Video)

Scene revoltătoare, sâmbătă, la Unitatea de Primiri Urgente al Spitalului din localitatea Băicoi, județul Prahova.

de Redactia Observator

la 08.01.2018 , 08:27

Imagini şocante într-un spital din România! Medicul de gardă face crize de nervi şi refuză să interneze o bunicţă de 87 de ani

Scene revoltătoare, sâmbătă, la Unitatea de Primiri Urgente al Spitalului din localitatea Băicoi, județul Prahova.

Medicul de gardă a fost surprins în timp ce face crize de nervi și rupe fișa medicală al unei paciente.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit ochiulclujean.ro, este vorba despre doctoriţa Marta Coman, care refuză internarea unei femei în vârstă de 87 de ani, care a chemat ambulanța pentru că se simtea rău.

Ambulanța a dus-o la spitalul din Ploiești, care a trimis-o la unitatea din Băicoi, pentru că nu aveau locuri. După minute bune de insistențe, medicul de gardă își iese din fire și rupe fișa pacientei, apoi cere să fie adusă pacienta pentru tratament și internare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Imagini şocante într-un spital din România! Medicul de gardă face crize de nervi, rupe fişa şi refuză să interneze o bunicuţă de 87 de ani (Video)