Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Imagini şocante la Gara de Nord din Capitală. O femeie a fost înjunghiată în plină zi, atacatorul a rănit şi un poliţist

Scene de groază pe străzile Capitalei. O femeie, în vârstă de 30 de ani, a fost înjunghiată de mai multe ori de un bărbat, lângă Gara de Nord. Întregul moment şocant, petrecut pe 25 februarie, a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Femeia a ajuns la spital cu răni grave, iar un poliţist ajuns la faţa locului pentru cercetări s-a ales cu o plagă tăiată la mână. Făptaşul a fost arestat preventiv şi este cercetat pentru tentativă de omor.

De Redactia Observator la 28.02.2023, 14:42
Vezi și

Pe 25 februarie, în jurul orei 17.00, o femeie i-a alertat pe poliţiştii din cadrul Biroului de Poliție Transporturi Feroviare Gara de Nord București despre o altercaţie fizică în zona "Coloane" din Gara de Nord București.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au surprins pe făptaş cu cuţitul în mână, în timp ce ameninţa că vrea să se sinucidă. L-au imobilizat și l-au deposedat de cuțit, urmând apoi să fie condus la sediul B.P.T.F. Gara de Nord București.

Un poliţist a fost şi el rănit grav

Victima a fost transportată la spital cu un echipaj SMURD, unde medicii au constatat că viaţa ei fusese pusă în pericol. Cu răni grave s-a ales şi un poliţist, implicat în imobilizarea atacatorului, acesta având o plagă tăiată în zona mâinii.

Tribunalul București a decis ca bărbatul să fie arestat timp de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București şi Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B., pentru a afla care este cauza atacului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Imagini şocante la Gara de Nord din Capitală. O femeie a fost înjunghiată în plină zi, atacatorul a rănit şi un poliţist