Antena Meniu Search
x

Noi DEZVĂLUIRI făcute de Buzzfeed.com: Donald Trump a invitat o fostă MISS Ungaria într-o cameră de hotel din Moscova. IMAGINI incendiare

O fostă miss Ungaria susţine că preşedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a invitat-o să meargă într-o cameră de hotel din Moscova, în timpul unui concurs de frumuseţe ce a avut loc în capitala Rusiei.

O fostă miss Ungaria susţine că preşedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a invitat-o să meargă într-o cameră de hotel din Moscova, în timpul unui concurs de frumuseţe ce a avut loc în capitala Rusiei.

Kata Sarka susţine că în 2013, în timp ce participa la un concurs de frumuseţe organizat la Moscova a fost invitată de Trump într-o cameră de hotel.

Tânăra a povestit întâmplarea într-un interviu acordat, în luna mai a anului trecut, pentru o emisiune - Kasza Taxi - transmisă la un post de televiziune din Ungaria. Emisiunea seamănă cu celebra rubrică “Carpool Karaoke" din cadrul show-ului american Late Late Show With James Corden.

Pe acelaşi subiect

În timp ce asculltă muzică în maşină, Sarka povesteşte că un bărbat înconjurat de gărzi de corp s-a oprit lângă ea, a prins-o de mână, a tras-o spre el şi a întrebat-o: "Tu cine eşti?".

"Apoi, îţi voi spune imediat cine era, am fost atât de surprinsă că nu am putut să articulez decât "Hungary/Ungaria", spune tânăra. Prezentatorul emisiunii, Kasza Tibor, râde de ea şi spune: "Hungary. Ce penibil!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fata continuă să povestească: "Mi-a dat cartea sa de vizită cu numărul său privat şi mi-a spus numele hotelul, numărul camerei şi că numele lui este Donald Trump".

Povestea a fost publicată din nou în aceste zile de presa din Ungaria.

Site-ul Buzzfeed.com notează că echipa de tranziţie a lui Trump nu a comentat aceste informaţii, dar că ei au descoperit, datorită unui tweet, că Trump se afla la Moscova în acea perioadă, chiar pentru acel concurs de frumuseţe, ţinând cont de faptul că în perioada 1996 - 2015 a condus organizaţia care se ocupa de astfel de concursuri.

"Do you think Putin will be going to The Miss Universe Pageant in November in Moscow - if so, will he become my new best friend?

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)", este tweet-ul lui Trump.

Scandalul raportului secret

Jurnaliştii Buzzfeed au publicat joi dimineaţă un raport care conţine date despre modul cum agenţiile de spionaj ruse au adunat în ultimii cinci ani informaţii compromiţătoare şi înregistrări de natură sexuală pentru a-l santaja pe Donald Trump.

Se pare că raportul a fost deja prezentat săptămâna trecută de către serviciile secrete americane în cadrul unei întâlniri cu republicanul Donald Trump, precum şi preşedintele Barack Obama.

Potrivit acestui raport, agenţii FSB au reuşit să-l compromită pe miliardarul republican cu activităţile sale de la Moscova şi să adune informaţii esenţiale pentru a-l şantaja pe preşedintele-ales al SUA. Donald Trump a fost urmărit în tot acest timp, în urma unui ordin direct în acest sens de la preşedintele Vladimir Putin.

Comportamentul lui Donald Trump la Moscova a inclus ”acte sexuale perverse” care au fost aranjate şi monitorizate de către FSB. În acest sens, miliardarul republican a fost filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu mai multe prostituate în urmă cu patru ani în hotelul Ritz Carlton din Moscova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Noi DEZVĂLUIRI făcute de Buzzfeed.com: Donald Trump a invitat o fostă MISS Ungaria într-o cameră de hotel din Moscova. IMAGINI incendiare