Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primele imagini cu șoferul care a provocat accidentul în lanț din București, cu gând să își ucidă soția

Șoferul care a provocat accidentul în lanț din București, pentru a-și ucide soția, este la Spitalul Floreasca. De acolo sunt imagini cu individul de 39 de ani.

de Redactia Observator

la 03.02.2018 , 22:13

Șoferul care a provocat accidentul în lanț din București, pentru a-și ucide soția, este la Spitalul Floreasca. Primele imagini cu individul de 39 de ani îl arată încadrat de personalul spitalului, dar și de polițiști.

În imagini, șoferul este transportat pe targă de angajații Spitalului Floreasca. Însă, alături de el sunt și doi polițiști, care nu-l scapă din priviri.

Bărbatul a provocat un accident în lanț pe Bulevardul Dacia din Capitală. A lovit alte trei mașini, cu gând de a-și ucide soția.

Imagini surprinse la Spitalul Floreasca din București cu șoferul care a provocat accidentul de pe Bulevardul Dacia | Sursa: Observator
Vezi și

Femeia a spus polițiștilor că individul a consumat cocaină. De altfel, un praf alb a fost găsit de oamenii legii în automobilul bărbatului, spun surse din anchetă.

Șoferul a provocat carambolul în timp ce se certa cu soția, în automobil. S-a înfuriat și a lovit intenționat 3 mașini, ca să-și ucidă partenera. Până la apariția polițiștilor, el a continuat scandalul și a lovit-o pe femeie.

În accident au fost rănite 5 persoane, care au fost transportate la spitalele Elias și Floreasca. Individul este cercetat de polițiștii de la Brigada Omoruri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Primele imagini cu șoferul care a provocat accidentul în lanț din București, cu gând să își ucidă soția