Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini TERIFIANTE la Piatra-Neamț. Căluț cu pieptul sângerând, torturat să tragă în continuare, după ce căruţaşul beat l-a lovit de două maşini (VIDEO)

Imagini HALUCINANTE la Piatra-Neamț. Un bărbat beat și-a accidentat calul și apoi, cu hemoragie, l-a obligat să tragă în continuare căruța.

de Redactia Observator

la 23.10.2017 , 16:50

Imagini HALUCINANTE la Piatra-Neamț. Un bărbat beat și-a accidentat calul și apoi, cu hemoragie, l-a obligat să tragă în continuare căruța.

Un individ care umblă mai tot timpul cu căruța beat prin Piatra-Neamț, în timp ce fugărea atelajul, a tras greșit de hățurile bietului animal, forțându-l să intre pe contrasens și să se izbească cu pieptul în două mașini parcate regulamentar, scrie presa locală.

Articolul continuă după reclamă

Calul a fost lovit foarte puternic, având cel puțin o plagă deschisă în piept, animalul pierzând foarte mult sânge, iar acest lucru se poate vedea pe asfalt. 

Pe acelaşi subiect

Poliţia i-a luat o scurtă declaraţie, după care l-a lăsat să plece, cu calul lovit şi abia mergând.

Săptămâna trecută, un bărbat din Botoșani care își bătea calul a ajuns la Urgențe, după ce animalul l-a călcat pur și simplu în picioare, provocându-i răni groaznice. (citeşte articolul)

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Imagini TERIFIANTE la Piatra-Neamț. Căluț cu pieptul sângerând, torturat să tragă în continuare, după ce căruţaşul beat l-a lovit de două maşini (VIDEO)