Antena Meniu Search
x

Foto „Îmi e greu să mă gândesc că nu mai e printre noi”. Valentin, tânărul de 20 de ani din Suceava, dat dispărut de două zile, găsit mort în pădure

Doar 20 de ani și probabil multe vise adunate. Dar Valentin nu a mai apucat și nici nu a mai vrut să le vadă cum se realizează. Dat dispărut de două zile, după ce a plecat de acasă, din satul Lipoveni, comuna Mitocu Dragomirnei, Suceava, tânărul a fost găsit fără viață într-o pădure.

de Monica Palade

la 20.02.2023, 14:20

Valentin plecase de acasă, sâmbătă, 18 febuarie. De atunci nimeni nu a mai știut nimic de el. A urmat o amplă operațiune de căutare. Luni dimineață, Primăria Mitocu Dragomirnei făcuse un nou apel pentru intensificarea operațiunilor de căutare. Din păcate, cele mai negre așteptări s-au confirmat. Anunțul a fost făcut chiar de instituția publică pe pagina sa de Facebook.

Găsit spânzurat după două zile

Valentin a fost găsit spânzurat într-o zonă de pădure la ieșirea din Lipoveni spre Suceava. Vestea morții i-a șocat pe cei dragi, iar mesaje de condoleanțe au împânzit Facebookul.

„Condoleanțe! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, „Îmi e greu să mă gândesc că nu mai e printre noi. ………. era un om minunat și regret tare mult ce s-a întâmplat. Condoleanțe din inimă!

Zbor lin dragul meu verișor”, „Nu pot sa cred Valentin! Dumnezeu sa te ierte”, „Drum lin spre cer, Valentin...Dumnezeu sa te ierte”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » „Îmi e greu să mă gândesc că nu mai e printre noi”. Valentin, tânărul de 20 de ani din Suceava, dat dispărut de două zile, găsit mort în pădure