Antena Meniu Search
x

Video "Îmi este foarte dor de el". Patrocle, căţelul salvat şi adoptat după ce a fost abandonat în pădure. Animalul, căutat de zeci de oameni în Capitală

Mobilizare impresionantă pentru găsirea unui căţel care a dispărut în Bucureşti chiar de sub ochii stăpânului. Mii de persoane au distribuit pe reţelele de socializare fotografia câinelui, în timp ce alţii au ieşit pe străzi să-l caute. Iată ce trebuie să facă stăpânii de animale în astfel de situaţii, dar şi cei care găsesc patrupede rătăcite. 

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 21.03.2024, 21:29

Vezi și

Povestea lui Patrocle a înduioşat mii de oameni. Abandonat într-o pădure din Sălaj, căţelul a fost salvat de o tânără care, ulterior, i-a şi găsit o familie în urmă cu patru luni.

Patrocle a dispărut duminică, în timp ce era la plimbare, în parc

Teodor Ştefan, stăpânul lui Patrocle: Din cauza unui claxon foarte puternic s-a speriat. Mi-a tras tare de lesă şi a fugit cu lesa şi cu hamul. 

De atunci, căţelul e de negăsit. Tot Internetul a fost înduioşat de ochii blânzi ai lui Patrocle.

Pe acelaşi subiect

Simona Pahopol: Am fost uimită de mediatizarea care s-a făcut pentru Patrocle. Poate fi pentru faptul că Patrocle era un câine străin de Bucureşti. 

Pe lângă mobilizarea online, sute de oameni au ieşit în stradă să-l caute, în sectoarele 2 şi 3 ale Capitalei. Stăpânul său merge în fiecare zi în parcul în care obişnuiau să se plimbe. 

Cine l-a văzut pe Patrocle, este rugat să îl ducă la cea mai apropiată clinică veterinară. 

Teodor Ştefan, stăpânul lui Patrocle: Sper să-l găsesc repede pentru că îmi este foarte dor de el. Şi tuturor care îl iubesc le este foarte dor de el. 

Simona Pahopol: Sper din suflet ca Teodor să-l găsească şi să fie ca în Patrocle şi Lizuca, o poveste cu final fericit. 

Zeci de animale de companie sunt pierdute, în fiecare zi

Cătălina Trănescu, ASPA: De multe ori, câinele se pierde din neglijenţa proprietarului. Îşi lasă câinii singuri pe stradă, să se plimbe. 

În cursul anului 2023, la Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor din București au ajuns peste 2 mii de câini, atât pierduţi cât şi abandonaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Îmi este foarte dor de el". Patrocle, căţelul salvat şi adoptat după ce a fost abandonat în pădure. Animalul, căutat de zeci de oameni în Capitală