Antena Meniu Search
x

Impact fatal în Harghita. Un motociclist a sfârşit mort pe asfalt, după ce s-a izbit de maşina unui tulcean

Un bărbat de 50 de ani a murit, sâmbătă, după ce a intrat cu motocicleta într-un autoturism. Accidentul a avut loc pe DN 13A, în localitatea Căpâlniţa din  judeţul Harghita. 

de Redactia Observator

la 15.07.2023, 16:58

Un motociclist a sfârşit mort, în Harghita - News.ro / Profimedia (scop ilustrativ)

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, un bărbat de 50 de ani din localitatea Praid, în timp ce conducea o motocicletă dinspre Băile Homorod către Vlăhiţa, din cauze şi în împrejurări care vor fi stabilite, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din judeţul Tulcea, după care a căzut pe partea carosabilă.

Motociclistul, mort în accident

”Din nefericire, în urma producerii evenimentului, motociclistul a decedat”, a transmis sursa citată de news.ro. Şoferul tulcean a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Poliţiştii fac cercetări, sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea circumstanţelor producerii evenimentului. În urma accidentului, traficul în zonă s-a desfăşurat pe un singur fir.

A fost o zi neagră pentru iubitorii de motoare pe două roţi. Tot sâmbătă, în jurul aceleiaşi ore, un motociclist de 28 de ani a murit, iar un tânăr de 25 de ani a fost rănit, după ce un şofer de 70 de ani a vrut să întoarcă maşina fără să se asigure, pe un drum judeţean din Mehedinţi. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Impact fatal în Harghita. Un motociclist a sfârşit mort pe asfalt, după ce s-a izbit de maşina unui tulcean