Antena Meniu Search
x

Tânăr motociclist, spulberat după manevra imprudentă a unui şofer. A murit la 28 de ani, pe un drum din Mehedinţi, iar pasagerul a ajuns la spital

Un motociclist de 28 de ani a murit, iar un tânăr de 25 de ani a fost rănit, sâmbătă, după ce un şofer de 70 de ani a vrut să întoarcă maşina fără să se asigure, pe un drum judeţean din Mehedinţi. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

de Redactia Observator

la 15.07.2023, 21:28

Vezi și

Un motociclist de 28 de ani a murit, iar un alt tânăr a fost rănit, după o manevră în trafic a unui şofer de 70 de ani care nu s-a asigurat. Accidentul a avut loc pe DJ 607B, în localitatea Magheru din judeţul Mehedinţi.

Tânărul motociclist a murit în accidentul provocat de imprudenţa unui şofer

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 70 de ani, din comuna Brezniţa-Ocol, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 607B, în localitatea Magheru, nu a acordat prioritate la plecarea de pe loc şi a virat la stânga cu intenţia de a efectua manevra de întoarcere intrând în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat de 28 de ani, din aceeaşi localitate. Din accident a rezultat decesul conducătorului motocicletei şi vătămarea corporală a unui tânăr de 25 de ani, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Un alt motociclist, spulberat de maşină

A fost o zi neagră pentru iubitorii de motoare pe două roţi. Tot sâmbătă, în jurul aceleiaşi ore, un bărbat de 50 de ani a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un autoturism. Accidentul a avut loc pe DN 13A, în localitatea Căpâlniţa din  judeţul Harghita. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânăr motociclist, spulberat după manevra imprudentă a unui şofer. A murit la 28 de ani, pe un drum din Mehedinţi, iar pasagerul a ajuns la spital