Antena Meniu Search
x

Galerie foto Impact fatal în Vaslui. O femeie de 59 de ani a murit strivită după ce maşina în care se afla s-a izbit de un copac

Un grav accident de circulaţie, soldat cu moarte unei femei în vârstă de 59 de ani a avut loc sâmbătă pe Drumul Naţional 15D, în dreptul localităţii vasluiene Cișmeaua Moldovencei.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 06.08.2022 , 16:04

În urma unui apel la 112, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și echipaje specializate.

Impact fatal în Vaslui

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism de teren avariat, răsturnat pe o parte și sprijinit de un copac aflat pe marginea drumului.

Articolul continuă după reclamă

În autoturism se afla o persoană încarcerată. Pompierii SMURD au început operațiunile de descarcerare şi au fost începute și efectuate manevrele de resuscitare.  După aproximativ 15 minute, victima a fost scoasă din maşină.  Din nefericire, însă,  medicul de pe ambulanța a fost nevoit să declare decesul femeii în vârstă de 59 ani, aceasta suferind politraumatisme prin strivire. 

Cauza și circumstanțele producerii acestui accident urmează a fi lămurite de instituțiile abilitate în acest sens.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Evenimente » Impact fatal în Vaslui. O femeie de 59 de ani a murit strivită după ce maşina în care se afla s-a izbit de un copac