Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Impact fatal pe o șosea umedă din Mureș. Un șofer de 76 de ani a murit, după ce a ajuns pe contrasens și a intrat în plin într-o altă mașină, apoi într-un parapet

Sfârşit cumplit pentru un şofer în vârstă de 76 de ani din judeţul Mureş! Din cauza carosabilului umed, atunci când a frânat, bărbatul a ajuns pe contrasens, acolo unde a fost lovit de o altă maşină care circula regulamentar. Impactul a fost atât de violent încât maşina bărbatului a fost proiectată într-un parapet de pe marginea şoselei. Din păcate, şoferul nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire. 

de Redactia Observator

la 01.10.2024 , 08:45

Tragedia s-a petecut pe drumul naţional 14, la ieşirea din Sighişoara. Bărbatul de 76 de ani se îndrepta spre piaţă.

Impact fatal pe o șosea umedă din Mureș

Şoferul a pierdut brusc controlul maşinii, la coborârea unei pante. Deşi carosabilul era umed, bărbatul a încercat să frâneze - o greşeală pentru că a ajuns pe contrasens unde a fost izbit de un alt automobil care circula regulamentar. Impactul a fost atât de violent încât maşina a fost proiectată într-un parapet.

Vezi și

"S-a băgat în el, direct în plin", a declarat un martor.

Pe acelaşi subiect

Ceilalţi participanţi la trafic au dat alarma, iar la faţa locului au ajuns imediat mai multe echipaje de intervenţie.

"S-a acţionat pentru deconectarea bornelor la cele două autoturisme. S-a acţionat rapid, prompt, condiţiile nevaforabile", a declarat Andruș Adrian, ISU Mureș.

În ciuda eforturilor salvatorilor, bărbatul de 76 de ani nu a mai putut fi salvat. Poliţia a deschis acum o anchetă.

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul", a declarat Aurica Mate, purtător de cuvânt IPJ Mureș.

Circulaţia în zonă s-a desfăşurat zeci de minute pe un singur sens de mers. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Impact fatal pe o șosea umedă din Mureș. Un șofer de 76 de ani a murit, după ce a ajuns pe contrasens și a intrat în plin într-o altă mașină, apoi într-un parapet