Antena Meniu Search
x

Video Impact frontal între două maşini, în Timişoara. Una dintre cele 8 victime e un copil de 13 ani: a fost depistat pozitiv cu Covid când a ajuns la spital

Opt oameni au fost răniţi într-un grav accident de circulaţie care a avut loc pe centura oraşului Timişoara. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului, trei adulţi şi cinci copii au ajuns la spital.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 03.01.2022, 13:19

Vezi și

Unul dintre copii, un băiat de 13 ani, grav rănit, a fost depistat şi COVID pozitiv în momentul în care a fost internat. De vină pentru producerea accidentului ar fi o şoferiţă de 19 ani care a intrat pe contrasens. Accidentul a avut loc ieri după-amiază. O maşină condusă de o şoferiţă de 19 ani a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un autoturism care venea regulamentar din sens opus.

Şapte persoane se aflau în acel moment în maşină: o familie cu patru copii, dintre care cel mai mic avea numai 2 ani, şi nepoţelul acestora în vârstă de 13 ani. "Am scos un adult din maşină ce avea un picior fracturat. Pe un alt copil l-am scos din centură şi l-am pus pe pământ", a declarat unul dintre martori.

Băiatul de 13 ani, grav rănit, a fost transportat de urgenţă la spital. Acolo au ajuns şi celelelate persoane implicate în accident. "La locul intervenţiei ne-am deplasat cu o autospecială de primă intervenţie, descarcerare şi autospeciala transport victime multiple", a declarat Cosmin Frânculescu, plutonier ajutant şef ISU Timiş. Nu se ştiu deocamdată care au fost cauzele producerii accidentului însă, pe numele şoferiţei s-a întocmit un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Impact frontal între două maşini, în Timişoara. Una dintre cele 8 victime e un copil de 13 ani: a fost depistat pozitiv cu Covid când a ajuns la spital