Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Impact mortal pe o trecere de pietoni din Arad. Un bărbat a fost spulberat de un şofer beat şi aruncat zeci de metri pe caldarâm (Imagini dramatice)

Tragedie, noaptea trecută, pe o stradă din Arad. Un bărbat de 44 de ani a murit după ce a fost lovit violent de o maşină pe o trecere de pietoni.

de Redactia Observator

la 15.06.2018 , 09:14

Tragedie, noaptea trecută, pe o stradă din Arad. Un bărbat de 44 de ani a murit după ce a fost lovit violent de o maşină pe o trecere de pietoni.

În urma impactului, victima a fost proiectată la o distanţă de aproximativ 30 de metri pe drum. O parte din lucrurile sale au fost găsite la o distanţă de peste 50 de metri.

La sosirea echipajului SMURD, victima era în stare de inconştienţă, cu răni grave, iar manevrele de resuscitare aplicate nu au dat rezultate, fiind declarat decesul.

Articolul continuă după reclamă

Şoferrul, care are 28 de ani şi este din Arad, era băut.

Accidentul a avut loc aproape de miezul nopţii, pe Calea Iuliu Maniu, pe trecerea de pietoni din faţa Colegiului Naţional de Informativă.

În acelaşi loc a fost accidentat mortal, în condiţii similare, un alt bărbat, motiv pentru care locuitorii din zonă cer măsuri de limitare a vitezei, de teamă să nu fie accidentaţi copiii care merg la şcoală.

Poliţiştii cred că şoferul circula cu viteză excesivă, având în vedere impactul violent. El va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Impact mortal pe o trecere de pietoni din Arad. Un bărbat a fost spulberat de un şofer beat şi aruncat zeci de metri pe caldarâm (Imagini dramatice)