Antena Meniu Search
x

Foto Soţ şi soţie, morţi pe loc într-un accident cumplit, În Teleorman. Maşina s-a rupt în două, iar fiica de 19 ani, descarcerată, a ajuns cu răni grave la Bucureşti

Accident grav în Teleorman! Doi soți au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau s-a lovit frontal cu un alt autoturism. Impactul a fost atât de puternic încât vehiculul în care se aflau a fost rupt în două, iar bucăţi de metal au fost aruncate la zeci de metri distanţă.

de Redactia Observator

la 07.10.2023, 21:24

Accident cu 2 morţi şi 1 rănit, în Teleorman
Accident cu 2 morţi şi 1 rănit, în Teleorman - News.ro

IPJ Teleorman a intervenit, sâmbătă, la un accident rutier produs pe DJ 701, între localităţile Gratia şi Poieni. În eveniment au fost implicate două autoturisme. ”Două persoane decedate şi una încarcerată. Trafic blocat”, a transmis sursa citată.

În maşina cuplului se afla şi fiica lor de 19 ani care a fost descarcerată de pomperi. Tânăra are răni extrem de grave şi a fost adusă de urgenţă la un spital din Bucureşti. Din primele informţii, accidentul a avut loc din cauza unei depăşiri neregulamentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Soţ şi soţie, morţi pe loc într-un accident cumplit, În Teleorman. Maşina s-a rupt în două, iar fiica de 19 ani, descarcerată, a ajuns cu răni grave la Bucureşti