Antena Meniu Search
x

Impact mortal între 3 maşini, la ieşire din Sighişoara, către Târgu Mureş. ISU intervine cu mai multe echipaje

O persoană a murit şi alte două sunt în stare gravă, după ce 3 maşini s-au ciocnit pe DN 13, la ieşire din Sighişoara, către Târgu Mureş Traficul este complet blocat, ISU intervine cu mai multe echipaje.

Accident mortal la ieşire din Sighişoara, către Târgu Mureş - ISU Mureş

O persoană a murit şi alte două sunt în stare gravă, după ce 3 maşini s-au ciocnit pe DN 13, la ieşire din Sighişoara, către Târgu Mureş.

Traficul este complet blocat, ISU intervine cu mai multe echipaje.

Accident mortal la ieşire din Sighişoara, către Târgu Mureş

O persoană a murit şi două au fost rănite, după ce trei maşini s-au ciocnit, pe Drumul Naţional 13, în judeţul Mureş. Traficul la ieşire din Sighişoara este complet blocat.

Reprezentanţii ISU Mureş au anunţat că au intervenit la un accident rutier produs pe DN 13, la ieşirea din Sighişoara către Târgu Mureş.

În accident au fost implicate trei maşini, iar o persoană a rămas încarcerată. Personalul medical ajuns la faţa locului a încercat să o salveze, dar a fost declarat decesul.

Traficul în zona accidentului este complet blocat, iar poliţiştii încearcă să stabilească împrejurările roducerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Impact mortal între 3 maşini, la ieşire din Sighişoara, către Târgu Mureş. ISU intervine cu mai multe echipaje