Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Impact teribil la Buzău! Un Volkswagen condus cu viteză de un tânăr de 19 ani a spulberat un microbuz plin cu călători

Un șofer vitezoman de 19 ani din Buzău, aflat şa volanul unui Volkswagen, a intrat în plin într-un microbuz plin cu călători ce se pregătea să intre din stație.

de Redactia Observator

la 16.02.2018 , 07:10

Impact teribil la Buzău! Un Volkswagen condus cu viteză de un tânăr de 19 ani a spulberat un microbuz plin cu călători - sansanews.ro

Un șofer vitezoman de 19 ani din Buzău, aflat şa volanul unui Volkswagen, a intrat în plin într-un microbuz plin cu călători ce se pregătea să intre din stație.

Accidentul s-a produs noaptea trecută, pe bulevardul Unirii din Buzău, impactul fiind extrem de violent.

Pasagerii microbuzului au resimțit din plin șocul izbiturii, şoferul de 55 de ani declarând că nu își poate da seama cum s-a produs accidentul.

Articolul continuă după reclamă

O pasageră de 47 de ani din microbuz, care se afla pe un scaun din spatele mașinii, a fost lovită la cap și transportată de urgență la Spitalul din Buzău.

Polițiștii efectuează cercetări pentru  a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul șofer din Volkswagen ar putea rămâne fără permis pentru următoarele trei luni.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Impact teribil la Buzău! Un Volkswagen condus cu viteză de un tânăr de 19 ani a spulberat un microbuz plin cu călători