Antena Meniu Search
x

IMPACT VIOLENT la ieşirea din Zalău spre Cluj! Sunt NOUĂ VICTIME, după ce un taxi s-a ciocnit frontal cu o altă maşină. O femeie este ÎNCARCERATĂ

Un accident de circulaţie soldat cu nouă victime a avut loc, duminică dimineaţa, pe şoseaua E81, la ieşirea din Zalău spre Cluj Napoca, după ce un taxi s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism.

La faţa locului intervin cinci salvări, două echipaje SMURD şi un echipaj de descarcerare, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj. 

"Din primele informaţii, e vorba de un taxi, în care se afla şoferul şi patru persoane, ce s-a ciocnit de un autoturism în care se aflau alte patru persoane. Toate cele nouă victime au fost transportate la spitalul din Zalău. Pentru una din victime, o femeie, a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare", a declarat, pentru Agerpres, Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al ISU Sălaj. 

Conform acestuia, la accident, petrecut în jurul orei 4,00, au intervenit două echipaje SMURD, unul din Zalău şi altul din Şimleu Silvaniei, cinci ambulanţe şi echipajul de descarcerare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » IMPACT VIOLENT la ieşirea din Zalău spre Cluj! Sunt NOUĂ VICTIME, după ce un taxi s-a ciocnit frontal cu o altă maşină. O femeie este ÎNCARCERATĂ