Antena Meniu Search
x

Şoferul drogat care gonea pe contrasens în Constanţa avea permisul suspendat tot din cauza drogurilor. Ce au găsit poliţiştii în maşină

Un tânăr drogat a gonit cu maşina pe contrasens, pe o şosea din Constanţa. S-a oprit doar când i s-a făcut rău, dar înainte să provoace o tragedie.

Vezi și

Un tânăr drogat a gonit cu maşina pe contrasens, pe o şosea din Constanţa. S-a oprit doar când i s-a făcut rău, dar înainte să provoace o tragedie. Poliţiştii i-au percheziţionat autoturismul. Şi au găsit înăuntru atât substanţe interzise, cât şi un pistol cu gaz. Tânărul a insistat să urce înapoi la volan.

Maşina se opreşte într-un şanţ, după o cursă stupefiantă pe contrasens. Una în care doar norocul a făcut să nu fie nimeni lovit. Şoferii îl claxonează şi încearcă să-l evite. Dar tânărul de la volan pare că nu-i vede şi nu-i aude.

Poliţiştii l-au dus la spital şi au înţeles imediat ce se întâmplase. Tânărul nu doar că a condus cu permisul suspendat, dar era şi sub influenţa drogurilor.

MARIUS NICULESCU, IPJ Constanţa:

Am găsit în interiorul autoturismului o pungă cu substanţe vegetale de culoare verde-maro care va fi expertizată. De asemenea, fiind găsit şi un pistol cu gaze.

Agenţii au ajuns la el după ce pasagera din dreapta şoferului făcea semne disperate în trafic. Cerea ajutor, din nou.

Cu puţin înainte, ambulanţa fusese chemată să-i acorde îngrijiri aceluiaşi tânăr. L-au găsit prăbuşit pe stradă, iar când au vrut să-l conducă la spital, a început să-i înjure.

CLAUDIA TĂTĂRICI, Serviciul de Ambulanţă Constanţa:

A ajuns acolo, a găsit un pacient agitat care s-a ridicat, nu a vrut să colaboreze cu echipajul şi a plecat cu o maşină pe Bulevardul I.C. Brătianu. La aproximativ 10 minute, am fost solicitaţie pe Bulevardul I.C. Brătianu pentru un accident rutier, au spus la telefon.

Tânărul din Năvodari are 23 de ani. Şi-a petrecut ziua la audieri. Este o cunoştinţă veche a agenţilor. Permisul îl avea suspendat tot pentru consum de droguri la volan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Şoferul drogat care gonea pe contrasens în Constanţa avea permisul suspendat tot din cauza drogurilor. Ce au găsit poliţiştii în maşină