Antena Meniu Search
x

Un accident extrem de BIZAR a destrămat o familie din Bucureşti. O fetiţă de opt ani, tatăl şi unchiul ei AU MURIT PE LOC!

În sezonul vacanţelor, un accident inexplicabil a destrămat o familie din Bucureşti. Aseară, pe drumul ce leagă Capitala de Călăraşi, maşina familiei care pleca în concediu a părăsit asfaltul şi s-a oprit într-un copac.

Vezi și

În sezonul vacanţelor, un accident inexplicabil a destrămat o familie din Bucureşti. Aseară, pe drumul ce leagă Capitala de Călăraşi, maşina familiei care pleca în concediu a părăsit asfaltul şi s-a oprit într-un copac.

O fetiţă de opt ani, tatăl şi unchiul ei au murit pe loc. Sora mai mare a fetiţei moarte era în stare gravă. Doar mama era conştientă, dar în stare de şoc. E singurul martor care le poate spune anchetatorilor ce s-a întâmplat.

Ea şi fetiţa de 12 ani au fost aduse cu un elicopter SMURD la două spitale din Capitală. Şi e doar început de vară şi de drumuri de vacanţă. Din păcate, statisticile ne arată că cele mai multe accidente în România au loc în această perioadă. 

Pe un drum drept, lângă o comună din Călăraşi, maşina familiei a părăsit aseară inexplicabil astfaltul şi s-a izbit de un copac. Ultimul, dintr-un şir ce străjuia drumul.

Pe câmp, au rămas şi astăzi aruncate în iarbă obiecte dintr-un bagaj de vacanţă: hainele copiilor, un pantof şi un ursuleţ de pluş sprijinit de o sticlă de suc.

Familia se îndrepta spre Lehliu, pe drumul naţional ce leagă Bucureştiul de Călăraşi. În impact, maşina în care se aflau părinţii, doi copii şi un unchi a rupt bucăţi din copacul de care s-a izbit, iar uşile laterale s-au deformat periculos.

Şoferul şi fratele lui au murit pe loc. În spate, fetiţa de opt ani s-a stins lângă sora ei mai mare, rănită grav. 

Când au sosit ambulanţele, doar mama era conştientă. În stare de şoc, femeia n-a putut să rostească niciun cuvânt. Ea şi fetiţa de 12 ani au fost transportate la două spitale din Bucureşti.

Copila era în stare gravă, cu hemoragie cerebrală. 

Medicii spun că cele mai mari şanse la viaţă le are mama. 

Din locul unde un accident grav a destrămat o familie, poliţiştii au adunat probe. Încearcă să înţeleagă ce s-a întâmplat. Singura care poate ajuta ancheta este mama fetiţelor. Starea de sănătate nu-i permite încă să stea de vorbă cu anchetatorii.

Tragedia îi îngrijorează chiar şi pe poliţişti. E început de vară, dar şi de drumuri de vacanţă. 

Statistic, în lunile iunie, iulie şi august se întâmplă în România aproape 30 la sută din accidente. În fiecare zi, pe drumuri mor 5 oameni. Iar într-un an se adună aproape 30 de mii.

E o realitate tristă, adunată în cifre, care ne aşează pe locul doi în topul european al ţărilor cu cele mai multe accidente ruti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un accident extrem de BIZAR a destrămat o familie din Bucureşti. O fetiţă de opt ani, tatăl şi unchiul ei AU MURIT PE LOC!